![]() |
tak patrzę na to zdjecie
to tak wyglada jakby lancuch nie pasował na zebatkę http://yfrog.com/j5dsc01430yhj |
wygląda jak normalny wyciągnięty łańcuch
|
Cytat:
|
:)
tak lancuch jest odciagniety srubokretem, a ja sie sprytnie schowalem z drugiej strony do fotki:) :) aby zdjecie bylo bardziej poglondowe, niemyslalem ze taka blahostka tak namiesza :) pozdrawiam i dzieki za odzew i zainteresowanie wszystkim |
Cytat:
Lancuch jak nie jest nasmarowany to troche dzwoni, ale jak sie przeleci go smarem w sprayu to jest ok. Takze moja rada: posmaruj i kilka tysiecy jeszcze zrobisz. Zebatki nie sa w tragicznym stanie. |
Puff, jaki poprzedni własciciel? Ty jezdzisz tym motocyklem coś? CHcesz powiedzieć ze w calej swojej karierze (2004?) jedzisz na jednym łańcuchu?
|
Cytat:
A na powaznie nakrecilem cos pod 20 kkm, tazke stosunkow niewiele :) Na jednym lancuchu i od nowosci na jednych zebatkach :D |
...w jednej z wczesniejszych odp.podos napisal abym odpuscil sobie oryginalna zebate tylna Hondy?
rozumiem ze chodzi o cene i to ze przeplace jesli ja wezme od H*. :at:? dzisiaj tam bylem i zamowilem zebaty i zabezp. do tego lancuch ale DID V8,(chyba taki tylko maja albo RK, ale modelu niezapamietalem) a to chyba nie jest jakis super lancuch ten V8...w ost. jotro wezme tylko zebate i zabezp. na przod,bo ten lancuch budzi watpliwosci moje a moze jednak warto? zbaranialem ale kasy niechce glupio wydac na gow**ny lancuch ...i jeszce to belkotanie w jezyku ang. hehe :mur::D |
V8 to dobry łańcuch, który się rzadko naciąga jak jest dobrze smarowany. U mnie 19 dołek i 27kkm.
|
v8 to zwykły oringowy wzmacniany DID. Zrobiłem na takim 42 000km bez olejarki ino zużyłem 4 zębatki przednie
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:59. |