![]() |
yea... popapracie piekne miejsce i jak narazie - poza bieszczadami lesnicy i policja nie gonia za bardzo po lesie za motocyklami. zdjecia piekne i wogole - powazne podejscie do tematu. jak Rambowski był u mnie i pojechalismy na wycieczke w Bieszczady to zajmowalismy sie glownie robieniem sobie krzywdy i pakowaniem sie w klopoty ;) jednym slowem: trzodą. siade w najblizszym czasie z mapami, wyrysuje kilka ciekawych przelotow przez popapracie i wrzuce do odpowiedniego dzialu.
|
Cytat:
Wiktor |
Przeczytałem drugi raz :Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up: ... "przed wojną to były deszcze...":haha2::haha2::haha2:
|
znowu za bieszczadami zatesknilem
oby do jesienii..... pozdro |
Mistrzostwo :)
|
Bomba super i rewelacja. Spedzilo sie w Bieszczadach niejedna zime i niejedne lato, na wlasnych kulasach smigajac. Czas udacby sie tam w sposob bardziej dostojny wiekowi przynalezny. Yeah! :D
|
a mi się wydawało,że dobrze znam Bieszczady,a tu ŁUPKÓW ,pikne to schronisko,w piątek wyjeżdżam ,1 nocleg w Zatwarnicy,2 Łupków muszę się tam przespać,zaje fotki:dizzy:,a może jak ktoś leci w ten weekend,to się gdziesik spotkamy tel. 697 074 116
|
Na razie wygrywacie w moim rankingu na relacje z kilkudniowego wypadu ;)
Opisu troche wiecej by sie przydalo. Ale i tak otrzymujecie nominacje do Oskara. |
Jeszcze raz wielkie dzięki za miłe słowa :) Łechce to mą próżność ;)
Wojtek - bardzo polecam Łupków. Jak już tam będziesz przespaceruj się do starego tunelu kolejowego. Miłego wyjazdu |
dzięki za wskazówkę,może uda się ,że jeszcze przyjadą inne zabłąkane duszyczki to będzie weselej:zdrufko:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:12. |