![]() |
Znaczy się, wpuszczamy tylko w krawatach?
|
Zbiorczo napiszę dla zamknięcia tematu.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
To ja jeszcze dopytam odnośnie loga. Logo naszego forum jest w formie z adresem na górze, sylwetką motocykla i napisem Poland na dole.
Czy nie jest tak że jak by grafik zmienił na przykład napis na dole na Biały Brzeg to wtedy jest to ingerencja w logo FAT ? Wzór naklejki która jest w pierwszym poście to naklejka na zlot, za rok będzie inna, tak jak inna była w zeszłym roku. Jest to pamiątka z tego konkretnego zlotu i nie zawiera tak na prawdę nic z loga FAT, więc nie do końca rozumiem o co chodzi. Przy wzorze koszulki jest logo forum i grafika ze zlotu, podobnie jak było w zeszłym roku, ale naklejka zawiera tylko grafikę zlotową. Nikt tu nie rozpoczyna rebelii i nie próbuje ingerować w logo forum dlatego nie wiem skąd całe zamieszanie. |
Cytat:
PS Jak będę przy kompie wyodrębnienie te dywagacje aby nie zaśmiecać wątku z listą. |
Jurek
Tylko podziękować za tę uwagę- -to NASZE forum, NASZ zlot, NASZE uwagi. Napisałem że "coś" z tym zrobimy. MY STARUCHY przywiązujemy więcej uwagi do nawet MAŁYCH symboli, staliśmy się sentymentalni - - I DLATEGO CHCEMY POBYĆ RAZEM, , POD CZARNĄ FLAGĄ. Cieszę się już na TO SPOTKANIE,ale zastanawiamy się co z koronawirusem, Ciał WSZYSTKIM |
âCieszę się już na TO SPOTKANIE,ale zastanawiamy się co z koronawirusemâ
1. Każdy pije ducha puszczy z własnego kieliszka. 2. Jochen ma zakaz całowania wszystkich. |
Biedny Jochen.
|
Ogarnę to...będę całować przez maseczkę:D
|
Bez języczka?
No bez jaj... |
Wytnę stosowny otwór w maseczce:D
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:34. |