![]() |
Posiadacze armatury mają problem, gdzie upchnąć browar lub butelkę śliwowicy, ale ja Was rozumiem :)
|
Cytat:
|
Przetnij oczywiście butelkę na pół , zwiń dobrze dętki i włóż do połówki butelki 2.5 ltr np. po pepsi i przymocuj do gmola .Ktoś kiedyś mi to pokazał i się sprawdza doskonale.
|
Zakręcać czy nie ?
|
Cytat:
Jak już odnajdziesz daj daminom to może zlepią :D |
Prosze Pana a zamontowana skrzynka narzedziowa od Merty, to zmiesci: 3 lyzki, dwie detki HD, duzy srubokret, kombinerki, rekawiczki robocze, klamke hamulca :), I troche trytek, no I cos tam jeszce mozna by bylo upchnac
|
odrobiłem lekturę ...ale myślałem że jest jeszcze jakoś pomysł.
Oczywiście finansowy aspekt istotny bardzo. :( Pomysł z butelkami po coli fajny ;-) |
Kilkumiesięczna wyprawa
Witajcie,
Skompletowałam większość potrzebnych gadżetów, narzędzi na wyprawę paromiesięczną. Tylko pytanie: jak je przechowywać, aby nic się z nimi nie stało. Czy bierzecie może jakiś preparat do konserwacji ze sobą? Pierwszy raz jadę na tak długo, więc wolę zapytać fachowców. Pozdrawiam i z góry ślicznie dziękuję za odpowiedź ;) |
Slyszalem, ze natrzec trzeba łojem niedzwiedzim, do pozyskania, ktorego trzeba noz i litr spirytusu dla odwagi.
|
Jak jedziesz afryką to zdecydowanie trzeba narzędzia "zaimpregnować" bo nie będą potrzebne ;) Africa sie nie psuje. A tak poważnie to byle nie namokły.
Jak je czymś naoliwisz to mogiła przy używaniu. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:19. |