![]() |
No tak, do stalówek trzeba mieć wyczucie w ręce. Z przodem nie mam problemów ale nożny jest u mnie "za ostry". Łatwiej było w trampku.
Co do trwałości stalówek to może mieć to związek z tym, że kupując akcesoryjne często kierujemy się ceną. Przewody bez osłony zewnętrznej to już w ogóle nieporozumienie. Kat zawsze wkładał stalówki a najstarsze egzemplarze nadal mają oryginalne. Ja dwa razy wyrwałem kierownicę a przewody przetrwały :) Według mnie jeśli wymieniać to na stalowe. Zresztą oryginalne byłyby i tak droższe :) |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Może przebiegów dużych nie robię, ale do kościoła to ja raczej nie jeżdżę motorkiem :D Nie wypowiadam się co do róznic - oplot w Afri miałem zawsze - poza tym to RD03 - a przecież to nie tylko przewody ale płyn , klocki (ich rodzaj) stan tarcz hamulcowych itp wpływają na jakość hamowania moto |
Najlepiej było by Samula zapytać, założył nowe tarcze oryginalne i ORYGINALNE klocki NISSIN, i z tego co pisał wiara mu wróciła :p
|
Cytat:
Ale doczytałem się że mam moc 26 kW - no to teraz dopiero będę miał doła :haha2: |
Cytat:
Zmienilem, 3 tarcze i komplety klockow na oryginaly, bo akurat dostalem za interesujaca cene, a poprzednie klocki Ferodo Platinium nie wprawialy mnie w zachwyt. Potwierdzam, ze jestem z efektow bardzo zadowolony. Hamuje! Oczywiscie nie ma co porownywac z jakimkolwiek nowym turystykiem albo sportem. Rzecz jasna plyn tez zmienilem, przeplukujac przy tym przewody nadmiarem nowego plynu. Sporo syfu wylecialo. Osobnym tematem jest odpowietrzanie hamulcow w AT. Przez ten podzielnik trzeba wszystko robic po kilka razy, bo sie powietrze bawi w chowanego :/ Ze zmiana przewodow sie nosze, ale nie ze wzgledu na ich stan, tylko na w/w i dlugosc. samul |
Na fiszkach wygląda na to że początkowy przewód jest identiko, pozostałe różnią się w symbolach literką. Gołym okiem wyglądają na te same:confused:
Jeżeli można się umówić Podos w ten sposób że bym je odebrał, jak nie będą pasować to odwiozę lub odeśle. Jeżeli aktualna propozycja to napisz proszę gdzie i kiedy Ci pasuje i jakie lubisz piwo ;) |
priv zatem
|
Cytat:
|
Dzięki Podos za przewody:Thumbs_Up:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:24. |