![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Nie kupiłbym np. dziurawych kondonów za pół ceny ;) |
Cytat:
|
Miałem na myśli tylko to, że nie ZAWSZE warto kupować taniej ;)
Jest takie przyslowie, kto tanio kupuje dwa razy kupuje. Calgon właśnie kupił po raz drugi. |
Opona była tegoroczna i własnie tylna-pewnie ze mozna jezdzic bez kostek ale w momencie jak masz 2 tys KM do chaty to sredni komfort jak z kazdym odcinkiem ok 100 km kostek ubywa i ubywa. Co do ceny to jest zdaje sie porównywalna z Mitasem.Oczywiscie wszystko zalezy gdzie i od kogo jak zawsze.
|
Cytat:
|
Jesli mam byc szczery to musialem najpierw przeczytac czym rózni sie radialna od diagonalnej bo moj zakup nie był wynikiem jakiegos wnikliwego dociekania:-).Oznaczenia mojej juz nie mam bo wyladowała u wulkanizatora na smieciach.Teraz mam Mitasa ktory nie wyje tak jak Shinko, na razie kostki nie odpadaja i nie rzuca dupa powyzej 110 km/h.Bieznik Shinko jest na fotkach powyzej. Sa tu duzo madrzejsi co zjezdzili mase innych opon.Kazdy pewnie kiedys sam dojdzie do tego co jest lepsze dla niego a co gorsze.Dobrze ze jest nasze forum bo przynajmniej jak sie poczyta to mozna omijac pułapki i wiele sie nauczyc.:mur:
|
SR 244 przód i tył nawinąłem ok 4 tys km. nie kupie tej opony więcej gdyż przednia ma index predkosci do 110 tylna do 150(generalnie to mi ta predkosc tyłu wystarczy). Powyżej 110 przednia guma zaczyna lekko myszkowac i robi sie niebezpiecznie niestabilna:( Są zajebiście głośne, szybko się zapychają błotem, są śliskie na mokrym. poza ceną i małym zużyciem w cyklu mieszanym nic za nimi nie przemawia .
|
Cytat:
|
he he za mega draivera sie nie uważam ale tych gum nie kupie z w.w. względów. Są naprawdę głośne bez stoperów nie polecam używania ich na suchym asfalcie:) a moze to po prostu nie jest guma przystosowana an wagi XRV:)??
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:41. |