![]() |
1. Emek+ Marta - 2 razy pełen zestaw.
2. Zbigniew spływ łóżko pod dachem wszystkie noce |
Tolecki piękna miejscówa ale gdzie to ? :D
Jeszcze nie wiem jak to zrobię ale muszę Was nawiedzić. :) Znalazłem :D |
2. Zbigniew spływ 3. melon + 1- śniadanie 2os.x3, spływ x 2os., kubek+brelok x2 |
Cytat:
Płaska 51 :):) |
2. Zbigniew spływ 3. melon + 1- śniadanie 2os.x3, spływ x 2os., kubek+brelok x2 4. Golab 4osoby, 4xspływ, 2xkubek, 2xbrelok ja chcem do Żyri :) |
Sklep będzie czynny tak jak zawsze?
|
2. Zbigniew spływ 3. melon + 1- śniadanie 2os.x3, spływ x 2os., kubek+brelok x2 4. Golab 4osoby, 4xspływ, 2xkubek, 2xbrelok ja chcem do Żyri 5. Ferdek + Ula + Staś (1,5 roku) 1xspływ wpław, spanie pod dachem na łóżku, śniadanie x6 (2 osoby - sobota, niedziela, poniedziałek), obiad x4 (2 osoby - sobota, niedziela) |
Cytat:
|
Ceny za spływ na dzień dzisiejszy: 50 zeta za osobę(https://www.kajaki-suwalszczyzna.pl/...BoCGxkQAvD_BwE). Dwóch kandydatów do żiri mamy : czyli Red Robo i Gołąb . Są to doświadczeni przedstawiciele gatunku homo sapiens i uważam ze nadają się na proponowane stanowiska. Kto jest przeciw? Nie widzę. Jeszcze 2 przedstawicielki płci żeńskiej i jeden kandydat od ludności tubylczej (tego to juz ja wyszukam a z z braku sam postaram się go godnie zastąpić) i będzie komplet!
|
Chrust na ognisko przywozimy z sobą...
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:47. |