![]() |
Cytat:
numerem. Byliśmy, kupiliśmy :Thumbs_Up: |
Co do Revit-a to miałem rękawice dość wysoki model, skóra gładka+modyfikowana czy coś. Ładnie wyglądały, dobrze leżały i rozeszły się jak chińskie majty po jednym sezonie. Zareklamowałem w niemcowni i wrócili kasę.
Mam też buty gdzie w jednym rozlazł się materiał w okolicy ścięgna Achillesa, w zasadzie bez powodów. Gimnastyki w nim nie uprawiałem. Gdybym miał je kupić ponownie to bardzo bym się nad tym zastanowił. |
Dobrze wiedzieć. Zastanawiałem się nad kurtką 3wjednym. lato jesień zima.Kosztuje DUŻO Musze przemyśleć.
|
Cytat:
|
Cytat:
W zeszłym tygodniu dokupiłem jeszcze spodnie Revit Turbine, ale nie było okazji poza przymiarką ich przetestować. Generalnie wyglądają w porządku, mają jedynie wypinaną membranę i raczej przeznaczone na ciepłe dni. |
Cześć - ja tez zakupiłem Cayenne Pro portki i kurtkę - jestem bardzo zadowolony, na moto bazarze na jesieni za 700 zł kupiłem kpl.
Odnośnie membramy to dobrze chroni przed zimnem i wiatrem, podpinki nie używam tylko polar i portki polarowe jak rześko jest na zewnątrz Po 2 godzinach jazdy w deszczu, miałem mokro w gaciach - więc dla rybaków nie polecam, nie wiem gdzie puściły czy po prostu na tyłku czy po zamku ściekało - ale za cenę 350 zł za tak wykonaną kurtkę moim zdaniem warto. A na zlewę i tak kondona trzeba i tyle. Rękawice "zimowe" namakają jak zbliżą się chmura, za to letni model "desert" są bardzo fajne moim zdaniem. |
Cytat:
Ma ktoś aktualny nr tel? Chcę kupic ubranie ale brak kontaktu |
Halo coś wiadomo? Bo nie mogę się skontaktować a chcę kupić komplecik
|
Cytat:
|
witam!!!! jestem tutaj nowy i mam pytanie do osób które kontaktowały się z panią Beatą.
Chciałbym się dowiedzieć jakie ciuszki u Niej można dostać (REVIT SIROCCO) i z jakiego miasta ta pani pochodzi? dzięki za info |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 23:47. |