Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Trochę dalej (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=76)
-   -   Tygiel Bałkański 2022 TETem (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=43391)

qbaRD07 02.11.2022 15:34

Dzięki Ciaho za opowieść

Ciaho 03.11.2022 15:08

Dzięki że przeczytałeś:) Cieszę się że dobrze weszło

dawid8210 03.11.2022 21:54

Dwa dobrze spędzone wieczory przy tej opowieści. Dzięki:)

Mhv 04.11.2022 14:56

Czytałem przez parę dni na raty. Bardzo dobra relacja i zdjęcia - do kalendarza by podeszły, tylko bez AT..więc puryści nie pozwolą.
Podsumowanie gorzkie ale prawdziwe.

Jedyna uwaga - opis na poziomie poza tym jednym, paskudnym słowem-kalką z angielskiego - "literalnie". Brzmi to wyjątkowo słabo;)
Może "dosłownie"? Wybaczcie puryzm językowy:)

Ogólnie bardzo miło było wybrać się z wami w tę podróż.

Ciaho 07.11.2022 09:38

Cytat:

Napisał Mhv (Post 797002)
Czytałem przez parę dni na raty. Bardzo dobra relacja i zdjęcia - do kalendarza by podeszły, tylko bez AT..więc puryści nie pozwolą.
Podsumowanie gorzkie ale prawdziwe.

Jedyna uwaga - opis na poziomie poza tym jednym, paskudnym słowem-kalką z angielskiego - "literalnie". Brzmi to wyjątkowo słabo;)
Może "dosłownie"? Wybaczcie puryzm językowy:)

Ogólnie bardzo miło było wybrać się z wami w tę podróż.

Dzięki za lekturę:) Myślałem chwilę o tym "literalnie", mam lekkie ADHD wiesz, i często pisanie przypomina u mnie taki strumień świadomości. Czytam to później 8 razy wstawiam przecinki (bo interpunkcja to koszmar u mnie), wywalam połowę zdań bo sensu nie mają a i tak na koniec wychodzi tego masa;) i wśród wielu dziwnych słowotwórstw to "literalnie" jakoś wcale mi nie podpadło. Ale będę miał na uwadze by nie nadużywać;)
Pozdro

Ciaho 23.12.2022 09:33

Film -tryptyk bałkański

Cześć, pół roku mi na tym zeszło ale w końcu skleciłem film z tych trzech tygodni na bałkańskich bezdrożach... okropnie dużo tego było więc mi tryptyk wyszedł...

zylek 23.12.2022 12:35

1 Załącznik(ów)
Relację przeczytałem z uśmiechem na mordzie. Ładnie napisana. Dzięki Ciaho. Najbardziej niesamowite, że tylu ludzi ma podobne zainteresowania, a nawet podobne emocje przed, w trakcie i po wyjeździe :D
PS Bałkany są obłędne

Załącznik 121094

Ciaho 23.12.2022 14:15

Cytat:

Napisał zylek (Post 803003)
Relację przeczytałem z uśmiechem na mordzie. Ładnie napisana. Dzięki Ciaho. Najbardziej niesamowite, że tylu ludzi ma podobne zainteresowania, a nawet podobne emocje przed, w trakcie i po wyjeździe :D
PS Bałkany są obłędne

Załącznik 121094

Dzięki:) Myślę że ta grupa zrzesza ludzi o podobnych potrzebach i ciągotach... to dlatego... a te przeżycia głęboko wpisują się w ludzką naturę i niby inni ludzie różna wrażliwość, odmienne okoliczności nas kształtowały ale cholera taka podróż dotyka bardzo podobnie i nie sposób się nie zachwycić nad Światem przyzywając coś takiego.

fiecia 24.12.2022 15:18

Świetna opowieść, weszła za jednym razem jak dobra książka! Aż się chce znowu wrócić w tamte rejony!

Będzie chwila, to obejrzę adaptacje filmową.
Wielkie dzięki!

Adagiio 24.12.2022 15:34

Udało się przeczytać, dzięki.

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:18.