![]() |
Cytat:
A najlepiej działa "poczta pantoflowa" np. tak jak tutaj już tyle osób wie i czyta... ;) |
Cytat:
|
Chyba pozostaje zadzwonić po "szfagra" ;) albo kolejny afrykański zlot zrobić w okolicy :)
|
Znaczy, wjechać pod firmę w kilkadziesiąt maszyn i odśpiewać coś w stylu ,,ty uju ebany, jesteś przegrany, pierdolisz nam sprzęgła to zdarta twa gęba"....
|
Od czasu jak trzy razy wymieniałem turbo w aucie wyleczyłem się z regenerowanych części raz na zawsze .
90% firm ogłaszających się w internecie to naciągacze Ci co naprawdę się znają i robią dobrze się nie ogłaszają często nie ma nawet szyldu przy bramie . Zaoszczędzisz 1tyś pln a problemów i roboty na 2 tygodnie a na koniec i tak dupa z tego . |
|
Cytat:
|
Cytat:
Łukaszenko Cię ubiegł. Rozumiem złość na .iuta, ale uchodźców też. Świat nie jest czarno-biały. |
Cytat:
Z 2 m-ce temu wykonałem telefon do typa i pytam się czy ten kosz jest nowy nowy czy regenerowany . W odpowiedzi dostałem, "a co jest w tytule ogłoszenia? Nowy czy regenerowany?" Zacząłem czytać opinie o tej firmie itp,itd i wyleczyłem się z chęci kupna nowego kosza. |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 21:29. |