![]() |
Biorąc pod uwagę wymienioną konkurencję i jej 235kg to wolałbym tym ADV w terenie jeździć. W dobrych rękach jakoś to się broni. Czy Benelli 702X jechałoby się tu łatwiej?
|
To nie Duke tylko 390ADV ze szprychami. W terenie tragedii nie ma.
|
Fakt Arturze, mój błąd.
|
silniki do tego katełema chodzą po 6-7tys zł. nic tylko kupować na zapas :D
|
A remoncik XRV750? Dwukrotnie tyle? Silnik 502 czy 702 po ile?
|
Ale fajnie że pokazujcie alternatywę jeszce coś jest do 35k nowego
|
Temat wątku to pytanie chińskie Benelli czy stara AT. I tu na forum Africa Twin nie powinno być dylematu z odpowiedzią😁.
Jak by się chłopak zapytał co za 35 tyś PLN wybrać z segmentu podróżne enduro to temat byłby na rok kłótni! |
Oglądałem na YT TRK502X po przebiegu ponad 80k i trasie z Włoch przez bliski wschód do zdaje się himalajów. Właściciel narzekał na autoryzowane serwisy po drodze... wielka fuszerka. Ale samo moto dało radę.
Te luzy zaworowe co kilka tysięcy to może być uciążliwość. Waga motocykla też nie jest atrakcyjna. Inne modele w sumie dobrze, że się pojawiają... Nie śledziłem segmentu adv od kilku lat. No i każda opinia coś wnosi póki co. |
Cytat:
Zakładam ze priorytet jest zakup nowego do firmy czy prywatnie ? Chodzi o łatwość finasowania ? Nie zapominajmy ze dojdą wydatki ubezpieczanie, serwis, ciuchy kask buty bajarki jak nawigacje intercomy mogą pojawić sie potem i to moze sie nie zamknac w 1/3 ceny motocykla extra |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:18. |