![]() |
Pakita (z przyległościami :lc8:) się już nie waha :D
1. ucek 2. Ola 3. elutka 4. Baba 5. Roomyanek 6. Dona (a co z Kiubem) 7. Rambo - i jest szansa, że będzie na różowo 8. Pakita 9. Marcin SF |
super! :D
Miejscówka zaklepana - może być jednak ciut drożej, niż 30/dobę bo niestety policzą nas jak w sezonie, a dokładnie jak nas policzą zależy od tego ile nas będzie, więc bardzo ładnie proszę o możliwie szybką decyzję i wpis na listę + dodatkowo zrobimy małą zrzutę na ognicho Puszczę Wam wieczorem na pv orientacyjne koszty + najważniejsze zapytanie :D (prosze się poważnie zastanowić, bo to nie przelewki! ;)), czy chcecie wystąpić w pojechanej koszulce i spódniczce endurowej :drif::dizzy::haha2: - to dodatkowy koszt będzie. Jak sobie nas w tych ciuchach wyobrażam, to UCH!!!.. http://www.pro-motor.pl/forum/images..._set1/w00t.gifhttp://www.pro-motor.pl/forum/images/smilies/flip.gif |
ja wstepnie potwierdzam przybycie :) jak nie bedzie prognoz wiatrowych to melduje sie w loży kibica ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
ale finalnie zdecydowałyśmy się jednak na czarny - zawsze elegancki, dystyngowany, ale dyskretny i do tego dobrze podkreśla sylwetkę.. :D Koszulki za to mają wybitne akcenty emo - różową czaszeczkę z serdszkami i kokardką, do kompletu różowa tiulowa spódniczka baletowa - wchodzisz w to? ;) XXL? :haha2: megi, chcesz zaklepać miejscówkę, czy tylko wpaść pokibicować zawodniczkom/nam, bo nie skumałam.. |
proszę zaklepać miejscówkę spaniową :)
|
Cytat:
;) |
Cytat:
Koszulka jest na pełnym wypasie - z domieszką wiskozy, mięciutka, śliczniutka i tylko miejscami czarna, a miejscami bardzo-baaaardzo różowa :D Będziesz miał naprawdę sexi piżamę na wszystkie zloty i wzloty ;) (do tego na froncie ma gigantyczny napis: "GO Ladies!!!", co można zrozumieć na "ten drugi" z jedynych właściwych sposobów.. :D:D:D) |
aktualizuję:
1. ucek 2. Ola 3. elutka 4. Baba 5. Roomyanek 6. Dona 7. Rambo - i jest szansa, że będzie na różowo 8. Pakita 9. Marcin SF 10. megi |
Cytat:
Pewnie mam wiecej w klacie :p ;) :D (115cm) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:03. |