![]() |
Jak możecie w ogóle rozpatrywać coś takiego jak podnoszenie Afri? Spróbujcie z Viadrem :mur: hehe, to stwierdzicie że nasze kochane są tak zgrabne że nie ma się z czym męczyć:)
|
viadro sie podnosi tak samo jak afri, tylko trudniej ;)
polecam martwe ciągi na siłce :) przydaje sie |
martwy ciag
Dokladnie ,mialem okazje ostatnio odnosic moja Afri-tylko martwy ciag i nie ma problema!!!
Cytat:
|
Miałem ostatnio kilkanaście (dziesiąt:)) razy okazje podnosić Afre, za każdym razem tak samo... bez niespodzianek. Afryka jest jednak bardzo podnoszawalna!! :)
A tak na serio to wielki nie jestem ale jakoś nie trza mi pomocy innych do tego typu akcji, w czym problem? A... już wiem, problem w lewej manetce która się ślizga po rurze kierownicy :) |
Cytat:
ano wychodzi ostatnio jak smigalem po lesnych i polnych drogach zlapalem 2 gleby wlasciwie na stojaco w czasie zawracania w piachu i spoko daje rade motoda "od tylca" ...tyle ze mi sie wacha zaczela wylewac pd korkiem..ale to juz inna historia :haha2: |
Na pewno nie jest to ani zdrowe ani mądre, ale dla mnie poki co jedyna metoda to podnosić SZYBKO. Od razu! Położyłem ostatnio Czarnulkę na parkingu, bo mnie luz wyskoczył przy zawracaniu, chciałem w gaz i ruszyć, cały się złożyłem, motor tylko ryknął i się położył. Na świeżo na wkurwie, za "dolna" manetkę kiery do baku i za bagażnik i hop! Oparłem na udach, drugi oddech i do pionu już spokojniej, podnóżek i luzik ;). Nie ma śladu, bo już sobie te gmole założyłem :D Gmol oprócz ochrony daje te 15 (?) stopni od poziomu więcej i dźwignąć jest łatwiej.
|
Cytat:
trzeba pamiętać , jak już było napisane o prostym kregosłupie, żaden ,,koci grzbiet"bo będą boleści .. Przysiad , dobry wygodny chwyt i wypychamy nogami ciężar........... Kregosłup .. trzeba uważać............. |
No to chlopy uwazajcie..... Moj tesc zapragnal przejechac sie moja Krolowa, coz po zatrzymaniu zaliczyl glbe. Widze to przez okno domu.... wybiega moja zona (czesc chlopakow z Wrocka juz ja poznalo) - kobietka malej wagi i podnosi ja bez chwili zawachania..... od tamtej pory jestem grzeczny :haha2:
|
Hej.
Odświeżam temat bo wypadało by zapytać czy mówimy o takim podnoszeniu http://www.youtube.com/watch?v=bH3Nf9VeCKs ?:eek::bow: edit: |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:08. |