![]() |
1. Diverek + Brunetka
2. Łukasz & Juni 3. Puntek + jakaś ekipa z Wrocka do ustalenia ... 4. Wieczny - nigdy nie byłem, wypadałoby nadrobić. 5. Patiomkin 6. maniak.......motormaniak 7. torak - przez dwa lata mogło się coś zmienić 8. Bigos - postaram się być Tutaj jest kilka fotek z naszego krótkiego wyskoku w tamte strony w zeszłą jesień http://www.africatwin.com.pl/showthr...?t=4203&page=6 |
Cytat:
|
1. Diverek + Brunetka
2. Łukasz & Juni 3. Puntek + jakaś ekipa z Wrocka do ustalenia ... 4. Wieczny - nigdy nie byłem, wypadałoby nadrobić. 5. Patiomkin 6. maniak.......motormaniak 7. torak - przez dwa lata mogło się coś zmienić 8. Bigos - postaram się być 9. pałeł & Magda boście mnie pominęli |
Na kiedy mniej więcej planujecie wypad też bym się przyłączył.
|
pogoda wcale nie przeszkadza w pobycie byłem w połowie stycznia noclegi na nordpolu,co z moto? straże na górze? chyba ,że wjazd do środka tylko czy będzie czynny?bo przecież jest
|
Czy lista jakaś wiążąca byłaby? Tzn czy mógłbym zajechać tam również gdyby mnie nie było na liście? :D Fajny termin to byłby "długi" weekend majowy. Lecimy tamtymi stronami offem nad morze w tym czasie to byśmy wstąpili na moment...
|
mnie majowy nie pasuje :(
wolałbym inny termin |
Cytat:
|
ja bym sobie zobaczył w jakiś ciepły majowy weekend te bunkry :) (jak liczycie to raczej 2 osoby)
|
<HR style="COLOR: #d1d1e1" SIZE=1> <!-- / icon and title --><!-- message -->
1. Diverek + Brunetka 2. Łukasz & Juni 3. Puntek + jakaś ekipa z Wrocka do ustalenia ... 4. Wieczny - nigdy nie byłem, wypadałoby nadrobić. 5. Patiomkin 6. maniak.......motormaniak 7. torak - przez dwa lata mogło się coś zmienić 8. Bigos - postaram się być 9. pałeł & Magda 10.Klas -byłem dwa razy bliski zwiedzania ale się nie udało :( |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:44. |