Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Zlot "Zgnitej Pyry" 26.04.2008 (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=61)

Baster 06.04.2008 23:09

Szkoda Chinol że cie nie będzie...ciekawe kto teraz będzie nadawał tempo?

KIEŁBASA 06.04.2008 23:32

Jaceku nocleg, to na łące pod namiotami, tam zaczyna się rajd i kończy:chleje: Będzie tam nocować większość uczestników, więc będzie ognicho i :convulsion: Damy rade :)
A jak dziewuchy będą chciały się odświeżyć :) to gospodarz wynajmie łażnie:) wszystko ustalone z łorganizatorem :beer2:

Elo panie WUJA, już nie moge się doczekać, aż zobacze twoją mordke:eek:
No to se pogadamy:hello::beer2::zdrufko::chleje::friday::sp ac:a rano:dizzy: :spam::fool2::fool2::fool2::fool2::fool2::fool2:

madej 08.04.2008 21:39

to chyba po Wielkopolskich rejestracjach najwiecej bedzie 3miejskich z tego co czytam :lol8:
My tez ruszamy w piatek popoludniu w jakies 5 motocykli i mamy zamiar zostac do niedzieli zeby :friday::dizzy::chleje:
takze pewnie oprocz jak zwykle super traski off-wej bedzie niezla jazda nocna :dizzy::D

JANEK 09.04.2008 20:50

Z człuchowa jadą dwa motorki, ma do nas dołączyć koleś ze słupska a potem jeden z sępólna krajeńskiego. jedziemy w piątek na wieczur, morze ktoś jeszcze jedzie z tych okolić? mamy zamiar przespać się w chotelu i im więcej by nas było to wyszło by taniej no i wiadomo weselej:zdrufko:

felkowski 09.04.2008 22:39

No to może się i ja podłączę , żeby nie było trzynaście , chc to całkiem ładna liczba. Jak mnie przyjmiecie ....

JANEK 10.04.2008 07:23

rajd

witam kolege, jak by co to napriv

chinol 10.04.2008 08:21

Cytat:

Napisał Baster (Post 2426)
Szkoda Chinol że cie nie będzie...ciekawe kto teraz będzie nadawał tempo?

he he dasz rade pociągniesz ;)

miałem nadzieje ze mi sie uda ale niestety wylot mam O 13.00 i nie zdążę

felkowski 11.04.2008 14:59

Jako że będę pierwszy raz ( namawiam jeszcze kolegę ) mam pytanie do tych co już byli. Jak wyglądają sprawy noclegowe w okolicy, oczywiście oprócz opcji namiotowej. Wiecie starsi panowie dwaj, już szron na głowie, już nie to zdrowie, a głowie a w głowie jeszcze rajd...

plaku 11.04.2008 19:33

HEJ!! ''DZIKUSY'' Patrze i widze ze toż zacne towarzystwo sie wybiera,a że lubie z zacnymi ludkami przebywac to ZIEMNIACZKA wpisuje jako cel po WASYLU!!!!!.POZDRAWIAM!!!!!

chinol 11.04.2008 21:09

Cytat:

Napisał felkowski (Post 3304)
Jako że będę pierwszy raz ( namawiam jeszcze kolegę ) mam pytanie do tych co już byli. Jak wyglądają sprawy noclegowe w okolicy, oczywiście oprócz opcji namiotowej. Wiecie starsi panowie dwaj, już szron na głowie, już nie to zdrowie, a głowie a w głowie jeszcze rajd...

jakąś agroturystykę w okolicy znajdziesz ale proponował bym szukać w necie i zarezerwować, organizatorzy nie oferują noclegów, no chyba ze sie spodobasz jakiejś organizatorce bo tez sa :D

ostatnio było ciepło ale ta pogoda może odstraszać fakt :oldman:

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:57.