![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Przymierzylem zbroje motocyklowa Dainese w sobote, cala na siatce, fajna i wygodna. Mierzylem tez na to kurtkę L i XL (powyciagalem wszystkie ochraniacze) Plan mam taki zeby na nia miec tylko polar z windstopera. A jak sie zrobi naprawde zimno to normalna kurtale z membrana na to zakladac. L-ke mialem z podpinka i bylo dość dość ciasno. słabo widze jeszcze jakis grubszy polar pod to. Xl-ka bez podpinki duuzo luzniej. Sam nie wiem.
Kto tam jezdzil po pustyni powyzej 40stopni - co konkretnie trzeba miec na sobie żeby sie nie odwodnić? Wystarczy zbroja z windstoperem? |
Wentylacji nie ma, ale materiał jest przewiewny. jak wypniesz membranę to jak w jansach sie czujesz. (to dotyczy spodni bo kurtki jeszcze nie objechałem) Kurtka jest krótka taka dłuzsza biodrówka.
|
Kurtka jest krótka, taka dłuzsza biodrówka. Nie ma podpinki tylko wypinaną membranę, no i te rękawy odpinane, co to sobie można przecież ich cłkiem nie odpinać. Materiał przewiewny. Oceniam że kurtka od 17 stopni w górę. Jak wypniesz membranę zostaje materiał dość przewiewny.
|
Thx Andrzej :Thumbs_Up:
|
Hubert, a może coś takiego:
http://moto.allegro.pl/item365614624...odel_jk18.html - wydaje się być bardzo interesujące oraz tanie, pzdr |
Jarky a co to za firma Scoyco ?? Znasz ją ? Ciekawe czy gdzieś w realu można to obejrzeć ??
|
Nie wiem nic o tej firmie, podoba mi się zdjęcie tej kurtały, no i oczywiście cena- pewnie trzeba zadzwonic, to w końcu tylko Radom....
|
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:51. |