![]() |
|
W tej cenie można też Rukka Marco + spodnie Unit.
|
Cytat:
|
Dla milosnkow swojego logo ;), Rukka wypuscila serie taniego kompletnego wyposazenia. Ciuchy, kaski, ... Produkuje to, sadzac po wykonaniu, fabryka, ktora robi ich odzież robocza. Wlasciwie to ciuchy robocze o wygladzie ciuchow motocyklowych. Wcale nie twierdze, ze to gowno! Tylko jakby sie ktos natknal na ciuchy Rukka nowki za bardzo male pieniadze, nich je najpierw obejzy!
Za troche wrzuce zdjecia :) |
Cytat:
Spodnie/kurtka maja wyjmowalna podpinką termiczną - jak będzie lato to to wypnę i powinno być chłodniej - poza tym planuję podróżować po Irlandii większość czasu a tu lata bywają chłodne ;) teraz jeszcze moto i buciki i rekawice kupie i jestem gotów na :at: |
Cale szczescie, ze poszedlem poprzymierzac, bo bym wtopil. Rozmiarowka to jakis f...koszmar.
Rukka unit - jakby kogos interesowalo - nie robi z sidi adventure. Scott z gore z wypinana podszewka w zaden sposob nie pasuja na mnie - M są za dlugie, L za waskie. |
a jeszcze jedno pytanie: oprocz portek w trase/teren potrzebuje jakies zwykle spodnie do miasta. wczoraj troche poogladalem roznych dzinsow/bojowek i nic mnie za kieszen nie zlapalo. Jak za kiepskie spodnie + kiepskie protektory na kolanach 350-450 zl to troche duzo.
w planach mam tez ortezy kolanowe. moze wiec zamiast kupowac beznadziejne teksasy czy bojowki "moto", kupie sobie porzadne, grube dzinsy i bede zakladal do nich ortezy na wierzch. co szanowni sądzą? |
Cytat:
|
Cytat:
kupilem za 650 czy jakos tak halvarssonsy i daja rade. przy 15 stopniach pelen komfort termiczny, fajne otwierane wywietrzniki na udach, membrana z plastikowymi rajtkami daje rade - 300 km przyjechalem suchutki. |
Cytat:
ja tez nie rozumiem, co to znaczy "nie robi" z innego pokolenia jestem, okolicy albo co :D co masz na mysli? ciasne, krotkie, zimne ? |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:24. |