![]() |
Jadziem.
Szable w dlon. Uu Aaaa.
|
ATomku, jak zwykle - klasa!:Thumbs_Up: Moja butelczynka tez na Ciebie czeka. Mam nadzieję,że na zlot do Lwowa w przyszłym roku będziemy Ci mogli z Wojtkiem towarzyszyć. Pozdrawiam.
|
Zlot we lwowi
Dla zainteresowanych kolejny zlot we Lwowie www.lionsmc-ukraine.com szczegoly WYDARZENIA
|
22 Załącznik(ów)
Jak ten czas leci...
Lwowscy Lionsi nadal zapraszają, choć z tych starych na zloty przyjeżdża niewielu. Każda okazja dobra do odwiedzenia Lwowa, choć żal za klimatem pierwszych zlotów. Organizator staje na uszach, żeby było na bogato, po europejsku, bo tylko to teraz przyciąga. Wymagania wysokie a stać na to coraz mniej zwykłych motocyklistów, którzy od 2004 tworzyli ten klimat. Trzeba pogodzić się, że i tu komercja zagościła na stałe. Ponarzekałem, ale zostawiam te dociekania dlaczego tak jest i korzystam. Znaczy korzystamy, bo jedziemy m.innymi z Mirkiem. Piątkowe spotkanie to dłuuugi wieczór w knajpie motocyklowej w centrum Lwowa. i okazja do niespodziewanych spotkań po latach. To chyba najprzyjemniejszy moment całej imprezy. Załącznik 66284 Z Romanem- organizatorem Załącznik 66285 Z Maćkiem- tym od Motopodróży http://www.podrozemacka.pl/index.php/about-joomla Załącznik 66286 Z Agnieszką, jedną z pierwszych lwowskich motocyklistek, spotkaną kiedyś fuksem na Białorusi. Było też kilku kresowych pasjonatów, z którymi lwowskie 'Stare misto' smakowało wybornie. Przy okazji pozdrawiam serdecznie Króla Parkietu i Mistrza Drugiego Planu. Załącznik 66287 Jak zawsze, wjazd na teren zlotu pilnie strzeżony i trzeba być przygotowanym na to, że nagle ktoś wyskoczy z krzaków z wycelowanym automatem i okrzykiem Hände hoch!!! Załącznik 66288 Załącznik 66289 Załącznik 66290 Że niby jak Papiren nie bardzo, to tak skończysz. A Ausweis kontrole na terenie ośrodka już nie takie straszne.... Załącznik 66291 Załącznik 66292 Można spać w hotelu, można w pałatce. Dużym zainteresowaniem cieszyła się pałatka Rasputina Załącznik 66293 Ogólnie atmosfera była niezła, bo każdy mógł znaleźć coś dla siebie i czerpać garściami przyjemności Jak zwykle w sobotę była wspólna 'kolona', czyli pojeżdżawka w kolumnie z odpoczynkiem na lwowskim torze crossowym, który w czasach świetności był na trzecim miejscu w Europie. Dziś zaniedbany, ale pięknie położony Załącznik 66294 Załącznik 66295 Załącznik 66296 Załącznik 66297 Tam też była okazja odnaleźć starych znajomych, czy poznać afrykanerów z Kijowa Załącznik 66298 A jak ktoś nie lubi motocrosu, może popatrzeć na prężne ciała. Załącznik 66299 Załącznik 66300 Załącznik 66301 Ja już nie nadążałem i wolałem stare motocykle albo podpatrzeć patenty na stopkę boczną i pancerne lusterko: Załącznik 66302Załącznik 66303 Po kolonej po Lwowie przyszedł czas na wieczorne koncerty 5 kapel i polaków-ukraińców nocne-mocne rozmowy... Załącznik 66304Załącznik 66305 Wspomnienia te dedykuję Daro i ltd 454 |
Dlaczego nie dajecie wcześniej znać?
|
2 Załącznik(ów)
No to też sobie krótko wspomnę podobną imprezę.. :rolleyes:
Załącznik 66308 Atmosferę zlotu, organizację, iii.. dziewczyny :p LIONS MC rzeczywiście ma superowe! :Thumbs_Up::brawo::) Załącznik 66309 Mam nadzieję że uda mi się wreszcie ponownie Ich odwiedzić.. :rolleyes: |
Dajcie znać kiedy następny zlot we Lwowie ja się piszę.
|
Byłem....impreza naprawdę bardzo fajna....jeszcze nie ma takiej komercji i cepelii jak u nas.....
|
1 Załącznik(ów)
:) Twoja opinia się nie liczy... :) jesteś po prostu uzależniony od tamtej atmosfery
Załącznik 66413 |
liczy liczy.....szkoda tylko że w piątek tak późno dotarliśmy....wtedy by było jeszcze bardziej wesoło....ale jak to się mówi....co się odwlecze........
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:05. |