![]() |
brum brum ....
|
Fajnie, fajnie...
Za tydzień też tam lecimy:) Powiedz kolego na jakich oponach śmigałeś? |
TKC, ale myślę że Anakee też by dały radę. Wszystko zależy od pogody. Błota nie ma tak strasznie dużo jeśli już to szutry.
Ale TKC były jak najbardziej na miejscu. |
Dzięki, mam Mitasy 09 ale myślę żeby przełożyć na 07 bo później to już same asfalty (lecimy dalej do Czarnogóry).
|
4 Załącznik(ów)
To co było dalej ? Dalej była poranna pobudka i zaokrętowanie na promie do Komani. Pobudka wczesna, ale 2,5h podróż promem dała chwile na wytchnienie .. no i te widoczki ...
|
9 Załącznik(ów)
Następnym celem podróży była wioska Theth położona na wys. ok. 1400m i w lini prostej całkiem niedaleko /2-3km/ od Valbony w której już przecież byliśmy. Niestety sprawa nie jest taka prosta, bo pomiędzy nimi są góry, grubo ponad 2000m :) Tak wiec trzeba promem , potem przez Shkoder i Koplik podjechać z drugiej strony.
O trasie do Theth nasłuchaliśmy się dużo (od Niemców w grubo wypasionych terenówkach), jaka to ona straszna, śnieg i lód i że ogólnie to nas tam zje i nie wrócimy ... Trasa rzeczywiście nie była najlepsza, trudna, ale przejezdna, tak żeby nie przynudzać powiem tylko - 20km w 5h /wliczając postoje na odparowanie ciała i fotki/ |
6 Załącznik(ów)
Wysiłek okazał się wart dotarcia do Theth :)
|
Jest pierwszy montaż produkcji Maar'a :)
|
Tylko pozazdrościć, może w przyszłym roku uda mi się do chociaż do Czarnogóry skoczyć. Jak na razie plany są inne - Irlandia. Albania z tego co widzę nie nadaje się na Bandziora - trzeba w końcu pomyśleć o zmianie sprzętu. Pozdro. Te widoczki gór i potoków - mniam (:
|
Piękne tereny na pośmiganie, aż przyjemnie popatrzeć. No i fajnie, że mieliście urozmaiconą pogodę :D. Śnieg zawsze dodaje uroku wyprawom - przynajmniej nie było nudno. Pozazdrościć, no i czekamy na ciąg dalszy.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:24. |