Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Umawianie i propozycje wyjazdów (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=71)
-   -   Wypad do Fortu Gerharda. (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=6809)

czoko86 25.06.2010 01:32

Trochę mam za daleko jak na jazdę bez;) widać że Diverek jest dobrym organizatorem na pewno coś w najbliższym czasie wymyśli:D

yuris76 26.06.2010 11:29

Cytat:

Napisał czoko86 (Post 121090)
a mojego dokumentu nie zdążyli wyprodukować, znowu ominie mnie militarny zjazd:mur:

przestań się przejmować drobiazgami:) ja moto kupiłem w sierpniu(2009 oczywiście w tym roku jeszcze nie było sierpnia:haha2:) miękki dowód zrobiłem w maju i do tej pory nie odebrałem twardego:haha2: aaa no i ubezpieczenie kolesia od którego kupiłem moto skończyło sie w tamtym miesiącu:dizzy: i uwierz mi moto nie stało w garażu :haha2:no chyba że jest taki twardziel który banditem po śniegu lata to może mi zarzucić przestój zimowy:D
Aaaa no i jeszcze teraz na ostatnim zlocie Diverka zgóbiłem wszystkie papiery!! a wesela w krakowie nie odpóściłem :P

Beddie 26.06.2010 13:39

Cytat:

Napisał yuris76 (Post 121328)
przestań się przejmować drobiazgami:) ja moto kupiłem w sierpniu(2009 oczywiście w tym roku jeszcze nie było sierpnia:haha2:) miękki dowód zrobiłem w maju i do tej pory nie odebrałem twardego:haha2: aaa no i ubezpieczenie kolesia od którego kupiłem moto skończyło sie w tamtym miesiącu:dizzy: i uwierz mi moto nie stało w garażu :haha2:no chyba że jest taki twardziel który banditem po śniegu lata to może mi zarzucić przestój zimowy:D
Aaaa no i jeszcze teraz na ostatnim zlocie Diverka zgóbiłem wszystkie papiery!! a wesela w krakowie nie odpóściłem :P

No to rzeczywiście jest się czym chwalić...

czoko86 27.06.2010 00:06

Cytat:

Ja nie z tych co się nadmiernie przejmują, moto mam od października, zarejestrowane w kwietniu. Bez tablic tylko off, ale sporo tego było, nawet w śniegu. Z tablicami jeżdżę po Trójmieście i szeroko rozumianych Kaszubach, ale pół Polski to trochę za duże prawdopodobieństwo spotkania niebieskich;) Tak poza tym, jak napisał kolega Beddie, to rzeczywiście nie ma się czym chwalić.

arturro007 28.06.2010 16:33

Cytat:

przestań się przejmować drobiazgami ja moto kupiłem w sierpniu(2009 oczywiście w tym roku jeszcze nie było sierpnia) miękki dowód zrobiłem w maju i do tej pory nie odebrałem twardego aaa no i ubezpieczenie kolesia od którego kupiłem moto skończyło sie w tamtym miesiącu i uwierz mi moto nie stało w garażu no chyba że jest taki twardziel który banditem po śniegu lata to może mi zarzucić przestój zimowy

Yuris. Proszę Cię.

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:23.