![]() |
"Są ludzie, których życiu nadaje kształt strach przed śmiercią. I są ludzie, których życiu nadaje kształt radość i zadowolenie z tego, że żyją. Ci pierwszi żyjąc umierają; ci drudzy umierając żyją. Wiem, że los może zabrać mnie jutro, ale śmierć jest nieistotną ewentualnością. Kiedykolwiek przyjdzie, mam zamiar umrzeć żyjąc." Horace Kallen
Baryła należy do tych drugich... |
Słów brak ++ ehh.
|
Cytat:
|
["]["]["]
|
tak się składa,że prowadzę szkolenie przyszłych motocyklistów.Dzis trzy razy w ciągu godziny kierowcy rozjechaliby mi kursanta.Zmiana pasa,Nie patrzą w martwe pole.Ludzie w samochodach są chorzy na pośpiech i nie patrzą na nic,byle do przodu...chamstwo i bezdusznosc,ręce opadają......Boli i tyle.
|
Ogromne i szczere kondolencje dla rodziny, przyjaciół i znajomych. Łączę się z Wami w duchu.
|
Serce się kraje.
Kondolencje i wyrazy współczucia dla rodziny , bliskich i znajomych . ps. Oby niebyło więcej takich wieści ! |
Serdeczne wyrazy współczucia rodzinie oraz wszystkim bliskim Naszego
Przyjaciela... ...gdyby tak można było cofnąć czas... pozostaje nam tylko zapewnić Cię, że pozostaniesz w naszych sercach na zawsze. |
Wyrazy wspolczucia dla rodziny, znajomych, przyjaciol.
obysmy nie zlyszeli wiecej o tekich tragediach |
Chcę wyrazić słowa współczucia po tragedii Baryły dla Jego Rodziny jak i BMWadera, która na wyjazdach była jego drugą rodziną. Łączę sie z Wami w bólu po stracie syna i wspaniałego kolegi.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:33. |