![]() |
Pisze sie i chetnie pomoge w ukladaniu traski zwlaszcza ze mozemy sie tym rejonie swidnica itp poruszac pieknymi trasami offroad.
|
Cytat:
detale ustalimy w Białej wraz z komitetem organizacyjnym ;) Cytat:
pozdrawiamy matjas + grypa |
Mozemy ich przepuscic przez zbrojownie w Goczałkowie aby sie troche "rozerwali"- dla nie wtajemniczonych fabryka i i skład amunicji dziadzia AdziaH.:hehehe:
|
Super pomysł:Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up:. Sambor, jeśli będzie potrzebna pomoc przy organizacji (jakakolwiek), to chętnie służę.
|
Przez najbliższe dwa tygodnie będę się włóczył po okolicy to poszukam jakiś ciekawych miejsc i porobię troszkę zdjęć, w przyszły weekend mam plan spędzić trzy dni na poszukiwaniu jakiś fajnych , ale przede wszystkim legalnych trasek off, ( wypad z namiotami , start w piątek wieczorem, powrót w niedziele wieczorem ) Nie musi ale może się przyda, porobię jakieś tracki i zdjęcia z ciekawszych miejsc jakie znajdę. Przywlekę to na zakończenie w Białej i pokażę co znalazłem.
Poza tym, jak wcześniej pisałem mam firmę motocyklową więc mogę zorganizować, jakiś warsztat, albo na przykład warsztaty z pokazem wymiany sprzęgła, regulacji gaźników itp. |
Napewno jakaś delegacja z Wyspy też się*zjawi.
|
Cytat:
matjas |
Cytat:
Jak poprzednio - i ja. Co zdalnie mogę i co wcześniej przyjeżdżając to pomogę.:Thumbs_Up: |
no chyba bracia na TA też mogą wpaść:bow:
|
A dlaczego mieliby nie móc? Pewnie, że mogą jeśli tylko chcą:Thumbs_Up:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:01. |