![]() |
Mam nadzieję że uda mi się przyjechać i osobiście złożyć życzenia pomyślności :)
Jeśli ktoś się jeszcze wybiera niech da znać - ja wyjadę ok 8.30 ew 9, a polecę przez Gliwice-Toszek-Strzelce. Kropku napisz proszę jeszcze na jakiej ulicy znajduje się stacja bom nigdy w Opolu nie był :/ Pzdr |
znaczy że zaczyna sie dla Was nowe wspólne życie :):):)
GRATULUJEMY i najlepszego życzymy ! |
niestety- z powodów innych nie będę mógł....Ola i Łysy (GrzesiuT.)- wszystkiego naj,naj,naj- najlepsze życzenia:):):Thumbs_Up::Thumbs_Up:bow::at::
|
yonec: ogólnie Opole ma tylko jedną obwodnicę i nie ma ona (chyba) swojej innej nazwy. Jak bedziesz jechał ze Strzelec to dojedziesz do wielkiego ronda przed Opolem- tam sie kierujesz na Wrocław. i po kilku km po prawej bedziesz miał BP!
|
:) życzenia złożę osobiście jak należy :)
|
Dziękujemy za gościnę, wspaniałe towarzystwo a przede wszystkim za wasze wspaniałe ślubowanie. Za to jaką radością dzieliliście się z nami przez cały ten czas. Mocno wierzymy, że ten stan utrzymacie przez całe swoje życie !!!
Pozdrawiamy - Ania, Szymek i Marysia :) |
Niestety, choć bardzo się starałem, to czarna materia mnie pokonała :mur: i nie mogłem się zjawić...
Wszelkiej pomyślności, niech się Wam szczęści na wspólnej drodze. Pozdrawiam, Maciek. |
Mam nadzieję że weselicho wam się udało. Miło było wam towarzyszyć :)
Do zobaczenia następnym razem....mam nadzieję że w Białej :) |
Najlepszego na nowej, wspólnej drodze życia!
Jak w życiu: będzie gładko, będzie szuter i oby jak najmniej hard-offu ;) Z każdego z nich da się coś dobrego wyciągnąć dla Was. Powodzenia we wszystkim! Matjas |
No kurcze! Ci co byli - wrzućcie parę fajnych fotek, niech się poczuję jakbym tam był!
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:24. |