![]() |
Sam szukałem takiego czego¶. Był ostatnio nawet napinacz WP razem z krótsz± sprężyn± żeby nie trza było przerabiać tak jak u Podosa. Ale niestety używka poszła za 160 jurków... Więc doszedłem do wniosku, ze chyba se odpuszczę na razie ten temat. A teraz jak że¶ta podłapali pomysł to s± kolejni do przebijania się :D.
|
Cytat:
Zdrowia! :hello: |
No to teraz lejemy się o amorki do NTV :D...
|
Cytat:
Tylko jako¶ cholera nie przyszło mi do bani sprawdzić czy pasuj±... :mur: :hello: |
A da się to w ogóle zdj±ć z tego amora by przełożyć... ;)?
Nagle dzi¶ aukcja z amorkiem do NTV z 1993roku na niemieckim ebayu odnotuje zatrważaj±co wiele odwiedzin :lol8: |
ale uwaga, szpej nie musi byc rozbieralny - moze stanowic wiekszy kawalek amora.
Na pewno mozna trafic tez cos z BMWe (byly modele ze stanowilo to osobny element) moze byc jednak wyzsze i wtedy nie zmiesci sie na pewno do orginalnej sprezyny. ps Sprezyna Ohlinsa kosztuje 280 zł wiec to 160 euro nie bylo takie "strasznie drogie" No i odpada ci cala przeróbka. tylko zakladasz :) |
Cytat:
:hello: |
Trza to sprawdzić. Post na forum NTV już poszedł :)
|
Wła¶nie znalazłem na jebajde takie cudo http://cgi.ebay.de/Honda-XRV-Africa-...QQcmdZViewItem
może komu¶ sie przyda :) Pozdr newrom |
ten gosciu czesto sprzedaje takie zestawy (z BMW) ostatnio poszedl za 150 euro. O tyle wygodne ze to tylko przekladka bez kombinacji z oryginaln± sprezyn±.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:42. |