![]() |
Cytat:
|
Z przykrością potwierdzam słowa kolegi... słowność ramiresa zgubiła się te półtora roku temu. Sam mam z tego powodu poważne kłopoty.
|
A wracając do tematu
Dostałem telefon od pana niemca z bagstera i jak najbardziej jest możliwość złożenia takiego zamówienia. Z tym że... do rożnych modeli/ roczników/ malowań, są różne ceny pokrowców. ALE! Będzie rabat, jaki dokładnie to dowiem się jutro, ok 10 rano będzie do mnie dzwonił ponownie i będziemy się dogadywać co do szczegółów więc szanowni Afrykanerzy szykować powoli kasę ;). Pozdrawiam. |
Cytat:
|
Dzisiaj dzwoniłem i gościu będzie w polandowie w przyszłym tygodniu, bo na codzień szyje tapicerę samochodową w niemcowni.
Niezależnie od tego ciekawy jestem za ile będzie orginalny bagster, bo na vstroma miałem za 150 zeta (w jednym kolorze). |
No myślę że poniżej 150zł nie zejdzie. Cena normalna to 100-140€. Jutro rano będę pertraktował i dam znać co i jak z ceną.
|
2 Załącznik(ów)
Przypuszczam, że gościu sobie dołoży za dodatkowe wzorki i kolorki i może to wynieść ok. 200 - 250. Orginalny bagster jest uszyty z grubszej skóry z plastykowej świni niż ten co ja mam. Mimo to ten mój jakoś się trzyma. Jest trochę nidopasowany przy siedzeniu, ale jakoś mi to nie przeszkadza.
Tak to wygląda. |
Cytat:
|
Rychu czekamy na efekt Twoich negocjacji.
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:13. |