Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Umawianie i propozycje wyjazdów (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=71)
-   -   Czy wybiera sie ktoś na ELEFANTa 2011?? (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=8018)

AdaM72 21.12.2010 19:27

Cytat:

Napisał myku (Post 149602)
Ja bym sie przejechal,tylko ze bede musial samotnie przemiarzac te kilometry,bo jestem z drugiej strony niz wy.:(

Myku, to jest jeszcz nic - ja może nawet zastanawiałbym się gdyby nie drobiazg, że ja jestem po jednej stronie elefanta a motocykl po drugiej. Więc nie mam o czym myśleć.

szparag 21.12.2010 23:21

Cytat:

Napisał simi81 (Post 150180)
Dobrze Wasil gada miękkie i szosowe gumy, dlatego założyłem nówki sztuki mitas E07:)
Najważniejsze żeby pojechać i dobrze się bawić.
Szparag znalazł byś mi u siebie jakiś suchy karton najlepiej pod dachem:D???

Coś się ogarnie :)

myku 22.12.2010 18:32

Cytat:

Napisał luzMarija (Post 149710)
Dziś jechałem w śniegu 5 km. Najpierw na rozjezdzonym, później na ubitym. Jak napiszę że było dziwnie, to nie odda powagi sytuacji. Fakt, z przodu t66 zrobił się slik, że aż od połowy tygodnia koło zaczeło bić na zakrętach (łożyska zdrowe), ale mimo to cieżko mi wyobrazić siebie jak tnę na mrozie przez Germańje żeby odmrozić sobie w końcu dupe w namiocie.
Mam jednak nadzieję że odpierdzieli mi i jednak pojadę. Jeśli tak, to kolne do Cię Herr R.

No i luz.Czym chata bogata,a barek pelny:dizzy:

myku 22.12.2010 18:36

Cytat:

Napisał AdaM72 (Post 150207)
Myku, to jest jeszcz nic - ja może nawet zastanawiałbym się gdyby nie drobiazg, że ja jestem po jednej stronie elefanta a motocykl po drugiej. Więc nie mam o czym myśleć.

A po co ci towarzystwo motocykla?I tak bedziesz zajety walka o drewno:D

myku 22.12.2010 18:56

Cytat:

Napisał szparag (Post 149906)
Pakuj furę na busa, przyleć do Legnicy, a z tąd polecimy na kołach :)
Może i głupi ale zawsze pomysł :)

W sumie pod koniec stycznia i tak mam byc we Wrocku.Hmm..pomysl niezly:rolleyes:

Marcin.111 22.12.2010 20:59

Przed chwilą w TVN turbo podali ze Niemcy wprowadzili obowiązek jazdy motocyklem na oponach zimowych. Nawet nie pytam kto ma takie opony ale czy ktoś zna chociaż jedne takie motocyklowe opony zimowe? Pozostaje wszystkim zignorować taki głupi przepis :). Ja w tym roku raczej się nie zbiorę na Elefanta więc pozostaje mi wszystkim życzyć udanego wyjazdu.

myku 22.12.2010 21:32

Dotyczy to samochody.Jako zimowki uwaza sie takze opony M+S.O motocyklach nic nie slyszalem

Robert B 23.12.2010 09:07

Przepis dotyczy wszystkich. Można kupić np. heidenau snou-pro. kolega ma taką nawet w rozm.21 na przód- w dotyku jakby zrobiona z czarnego silikonu. Faktycznie jednak wybór jest gówniany.

szparag 23.12.2010 11:33

Cytat:

Napisał Robert B (Post 150425)
Przepis dotyczy wszystkich. Można kupić np. heidenau snou-pro. kolega ma taką nawet w rozm.21 na przód- w dotyku jakby zrobiona z czarnego silikonu. Faktycznie jednak wybór jest gówniany.

Wszystkich, tzn obcokrajowców również ??
Tzn jak pojadę na Anakach to będzie kłopot ??

BartekBBI 23.12.2010 12:49

ehh..zakup kopletu opon tylko na elefanta to jak do afryczki pewnie z 600 zeta...wiec mysle ze jak juz sie uczepią to i mandat tyle wyniesie;)

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 21:19.