![]() |
gdzie to cudo można przymierzyć w wielkopolsce żeby podłączyć się pod zamówienie ktoś wie?
|
Np. w Motosprzęcie mają: http://www.motosprzet.pl/index.php?m...er&id=5&page=2
Oddział w Pile i Poznaniu. ;) |
Dzięki, tyle że ilekroć jestem w motosprzęcie w poznaniu (tutaj mieszkam) to oferta sklepu jest o 50% uboższa niż na stronie, ale i tak spróbuję.
Pozdr. |
1.Ltd454- 1szt. XL niebieski, 1szt. M niebieski
2.erwinw -1szt. L niebieski 3.oskar - 1 szt. L pomarańczowy 4. polnybandzior -1 szt. M pomarańczowy, 1 szt. XL Niebieski |
Kurde, mam nadzieję ze znajde miejsce gdzie będe mógł ten kask zmierzyć wtedy podłączam się na 100% do zamówienia. W sobotę będę szukał sklepu wiec można na mnie liczyć w zamówieniu.
|
14.02 zamykam zamówienie
|
Cytat:
|
--------------------------------------------------------------------------------
1. Ltd454 - 1szt. XL niebieski, 1szt. M niebieski 2. erwinw - 1szt. L niebieski 3. oskar - 1 szt. L pomarańczowy 4. polnybandzior - 1 szt. M pomarańczowy, 1 szt. XL Niebieski 5. dominik - 1 szt. XL pomarańczowy |
narazie patrzyłem tylko w necie w sobotę przejade sie po sklepach. Ponoć jest w motosprzęcie (na pewno na stronie, ale w samym sklepie zawsze jest mało) W motoakcesoriach prędzej będzie jakiś uvex ale nie koniecznie ten model (chociaż z dostępności na stronce wynika że nie mają ani jednej sztuki)
|
Jutro mogę podejść do zioma, bo pracuję niedaleko, dziś wystawał przed sklepem, może słońce łapał ;)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 21:19. |