![]() |
E nie jest tak zle. Jasno napisane. Ubezpieczenie dziala tylko przy trekkingach do 6 tygodni. No i ma wylaczenie na wszystkiego rodzaju wypadki z udzialem motocykla. Czyli mozesz go kupic i skorzystac jak sie poslizniesz przez pierwsze szesc tygodni na skórce banana.
A jak upadniesz w Słowacji motorkiem to juz nie. |
Dlatego trzeba uważać przez pierwsze 6 tygodni na skórki od bananów i omijać Słowację!
|
Ubezpieczenie obejmuje również dojazd w rejon wspinaczkowy. I to jest zwancik. A Lupi jedzie przeciez na Kilimandżaro i Toubkal i coś jeszcze... Se wymyśli. A jak znam Lupiego, to se wymyśli...
|
Kupiłem w mbanku (z lenistwa), martwi mnie trochę że nie płacą za leczenie chorób wenerycznych oraz przy "przewlekłym lub nadmiernym używaniem alkoholu, narkotyków i innych substancji psychoaktywnych"
Jednak trzeba będzie na siebie uważać. No i mam nadzieję że nie będę mógł napisać recenzji Centrum Likwidacji Szkód ;) |
A jak się ma karta Euro26 vs PZU Wojażer? Karta Kosztuje 70 coś tam zł, Wojażer pewnie nieco drożej. Karta ma dodatkowo zniżki na atrakcje turystyczne. Porównywał to ktoś już?
|
Na UE możecie "w ciemno" brać Hestię. Na Afrykę sprawdzałem (Etiopia) - najlepiej i najtaniej wyszło PZU.
|
Tu chodzi o wypad do Chorwacji, ewentualnie Czarnogóra, Serbia, Bośnia, 2- 3 tygodnie.
|
ja ostatnio podjąłem współpracę z alliazem, nie są to najtańsze ubezpieczenia, ale za to zakres ubezpieczeń jest duży. jak ktoś będzie zainteresowany to niech pisze na priv wprowadzę wszystkie dane do programu trochę pokombinuję i zobaczymy co wyjdzie. ;-)
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:38. |