![]() |
Ja tam ufam na słowo swoim przyjaciołom ;)
|
bez napinki :D
ufam tylko sobie i swoim oczom :) |
Nie bardzo wiem o czym piszecie. Byłem, widziałem, podobało mi się, w tym roku też tam będę.
|
Jak nagra cię kamera 3x na tydzień w sklepie alkoholowym, to przychodzi pani psycholog i pyta czy nie masz problemów z alkoholem:mur: Na prowincji sami Norwegowie pędzą bimber (dopuszczalne na własne cele) i chleją to pomieszane z mocną kawą. Wali w dekiel totalnie (piją tylko w sobotę żeby mieć czas na wytrzeźwienie):)
Finowie na weekendowe wypady płyną do Kaliningradu żeby sie nawalic i skorzystać z najstarszego zawodu świata:) pozdr. |
Tylko jak tak sobie porównuje tą złą i paskudną Skandynawię do naszej ukochanej ojczyzny to takie różne wątpliwości mnie nachodzą. Np co lepsze? Pani psycholog bo odwiedziłeś 3 raz sklep z alkoholem i państwo próbuje reagować czy wizyta policji, bo sąsiedzi wezwali jak kolo który pije od zawsze i napier..la konkubinę i co większe dziecko? I na tej wizycie rola naszego państwa się kończy w szeroko rozumianym temacie pomocy i leczenia uzależnień.
|
Cytat:
cyt: że napier..la konkubinę i co większe dziecko?.... chyba molestuje co większe dziecko... Ale ja nie o tym tutaj, nie o problemach społecznych u nich i u nas. Ani co lepsze czy gorsze. Za dużo oglądasz telewizji. Wq... mnie wszędobylskie kamery, bramki, zarąbiste mandaty i totalny brak luzu. To jest pomoc państwa, czy zamordyzm?? To już u nas było za siermiężnego socjalizmu, wychyliłeś się to za mordę i do pierdla. Nie chcę żeby ten wątek poszedł w politykę i socjal, to nie od tego forum. Bo skasują nas i bedą mieli racje. Ja wolę kraje na wschód od nas, więcej życzliwości, mniej komercji, mozna trochę więcej nagiąć:) pozdr. |
Cytat:
|
:D
Cytat:
|
Cytat:
|
U nas miś nie miałby szans ;)
Fakt, ze z ta prohibicją to jakieś przegięcie. Jak nam raz udało się kupić 12 browarów to okazało się ze 9 jest bezalkoholowych :mur: A tubylcy mają jedne z najlepiej zaopatrzonych barków. A wiadomo, jak jest pod ręką to się chlapnie. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:36. |