![]() |
Jeszcze listy nie ma? :DD
|
Cytat:
|
CHETNY jeden na patent Pastora albo tadelo.Jak cus to dajcie znak.Z gory dzieki
|
Myślę, że patent Pastora jest do wykonania w ciągu kilku dni roboczych, jedynie trza dobrać odpowiedni ścisk stolarski w zależności od producenta od 7 zeta do 15. Myślę że kwota zakupu gotowego odsklepiacza do opon zamknie się w kwocie max 40 zeta + koszty wysyłki. Nie jest to skomlikowana robota ale dłubaniny dużo a w garażu zimno. Wykonam jeden wrzucę fotki i ew cenę ostateczną.
|
Czekam BYC MOZE czekamy he he. ignoruj. z filmu i z kiosku ruchuuu.Tak mnie naszlo
|
1 Załącznik(ów)
Tadelo tak sobie pomyślałem ze zamiast składania z kilku części mógłbyś spróbować zrobić te ramiona składane z boku i wtedy wystarczyło by rozłożyć jak scyzoryk i gotowe do użycia.
|
narysować fajnie ale żeby to się składało to musi być jakiś zmyślny zawias i specjalne materiały po odpowiednich obróbkach a wtedy zamiast 30zeta trza bedzie wydać 200 a to mnie nie cieszy i nie bawi. to na razie na tyle
|
Sie niesmialo zapytam:
I jak tam RZeszow dziala? bo jakos widze temat padl.... Pzdr |
Jest mały przestój z powodu braku czasu twórcy. Ale ma też nowe wnioski konstrukcyjne bo już musiał sam urządzenie testować na sobie:D
|
niedawno zeszedł wiater z tylnego koła i ściągacz przetestowany w boju. Konstrukcja może estetyczna ale działanie do du..py, po zmianach konstrukcyjnych się wrzuci fotki a temat nie umarł tylko wiosna i zamiast siedzieć w garażu tadzik siedzi na Afryce, która nawija kilometry na budzik,pozdrowienia
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:28. |