![]() |
No i cóż, nikt na 100% się nie zgłosił więc jadę sam. No może nie do końca, bo w towarzystwie trzyosobowej załogi Toyoty. Ale jak wiadomo będzie nas różnić styl jazdy więc będziemy się spotykać co jakiś czas.
Trasa i czas praktycznie bez zmian, tyle że powrót z Kirgistanu przez Kazachstan. Na temat serwisu motocykla powiem tylko tyle, że do wyjazdu przygotował go Szparag za co jestem mu dozgonnie wdzięczny. Dwie wizyty po dwa dni w Jego Stajni i praca do piątej rano w tak spokojnym klimacie jakiego nie znajdziecie nigdzie. O śniadaniach, kawie i herbacie przyrządzonych przez Milenę już nie wspomnę. Jedno jest pewne. Z tego serwisu nie wyjedziesz z ukrytą usterką lub nie do końca sprawnym elementem, bo komuś się nie chciało, było późno lub coś tam coś tam. Dziękuję również wszystkim, którzy mnie nakręcali żebym nie odpuszczał i jechał tak jak zaplanowałem. A teraz idę się pakować bo jestem jeszcze w czarnej dupie. A wyjazd kiedy?... no jutro. Tzn. 1 lipiec. Nocleg może w Łańcucie (gdzie mam nadzieję spotkać się z Bajraszem) i drugiego rano atak na Ukrainę. Wiadomości i postęp w trasie możecie obserwować pod linkiem: http://share.findmespot.com/shared/f...KPkdgoHklFyZqf Pozdrawiam wszystkich Robert |
No to szerokości Robercie. :at: Dużo wrażeń i wracaj w jednym kawałku. :Thumbs_Up: :)
|
Teraz Ciebie skojarzylem jak spotkalismy sie w stajni. Rozkminiles mocowanie kamery na kierownicy?
powodzenia i szerokosci, trzamaj sie zdrowo i kierownicy |
Powodzenia !!!!!!!!!!!!
|
Szerokości dla Ciebie :at:
|
Czekamy na info z trasy. I oczywiście widzę cię po powrocie u mnie, na Milenkowej Kawie :).
Che che, mam już temat przewodni na następne spotkanie Z Koniem :). |
Powodzonka Robert :Thumbs_Up:
Trzymam kciuki i szerokości. |
Powodzenia, udanej wyprawy, trzymamy kciuki
|
Powodzenia :Thumbs_Up: Na pewno spotkach "naszych" w trasie, więc o towarzystwo nie ma co się martwić. Oj będzie o czym czytać w tę zimę, jak już wszyscy z tej Azji wrócicie :D
|
Przygoda, przygoda. Powodzenia!!
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:16. |