![]() |
Cytat:
|
6. Ramboszczak też, Ramboszczak też. Chce mieć btotnik pod uesde :D (czarny)
|
1 majki
2 maniak 3 patiomkin 4 kędzior 5 mtbiker 6 Ramboszczak No i gitarrrra :Thumbs_Up: :) A czarny to będzie jak go sobie pomażesz na czarno. Ich wytwory są białe. ;) Poza tym Ty masz biały, więc po co Ci czarne? :D |
Chce czarny i już !! :D
|
Rambo, tak mi przyszło teraz do głowy, że jeżeli faktycznie masz szersze półki niż enduro to może być ciężko wpasować ten błotnik. Postaram się wywiedzieć jaką szer wew i zew ma ten błotnik, żeby można było się upewnić. Reszty też to dotyczy (zawiasy od SM miewają szersze półki).
|
Mój zawias od husqvarny 45mm z 1994 roku ma szerokość półek o 2 mm mniejsza niż KTM EXC/ LC4 48mm, tak więc nie robi różnicy
|
Tak, ale np. KTMy w późniejszych SM miały półki szersze chyba 2cm, żeby się mieścił zacisk 4tłoczkowy. U Rambiona wydawało mi się, że ma szersze półki, ale to się pomierzy. ;)
Naskrobałem mejla do Plastbika z pytaniami. Zobaczymy co odpiszą. |
Plastbike mi odpisał:
"Witam Zwymiaruje dzisiaj ten błotnik podeśle jutro wymiary. W naszych plastikach nie wiercimy otworów - są tylko zaznaczone miejsca w których były oryginalne otwory. Wagę mogę sprawdzić ale dopiero jak zorbię gotwą sztukę - w poniedziałek. Błotnik jest z laminatu - możemy dodatkowo błotnik wzmacniać włóknami węglowymi np. w miejscach mocowań itp. Na wykonanie 6 szt błotników potrzebujemy ok. 7 dni roboczych. Przy zamówieniu 5-6szt cena wyjdzie ok 160zł /szt " Dopytuję jeszcze o to wzmocnienie karbonem (koszt i rozmiar wzmocnienia). Po łykendzie można by temat zakończyć? Wszyscy się narazie potwierdzają czy ktoś wypada (Maniak coś pisałeś o sprzedaży zabawek?)? |
maniak nigdy nie wymięka ,choć by po motocyklach miał pozostać tylko błotnik..
|
No to co dupa, do mnie nie bedzie pasował..? :(
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 23:02. |