![]() |
Nie za daleko szukacie? Pamiętam że Hiszpan miał na swojej AT piękne osłony z alu. Pewno ma gotowy plik, to pewnie Wam strugnie jakąś partie.
|
A mozeby tak do tego dolaczyc oslone ramy? Coby kamulce spod kola (przedniego) nie mialy z nia kontaktu za czestego?...
Tak czy inczej jestem jak najbardziej za, i wpisuje sie na liste chetnych... bo te plastiki nie wygladaja rejli... |
1 Załącznik(ów)
Znałem takiego jednego świetnego konstruktora, sławnego gmolotwórcę, panzerwerkmachera, ale biedaczek zwariował, co widać na fotce.
ps mózgojeba można z nim nadal wypić:drif: |
W tym sklepie są osłony:
http://adventuresklep.pl/index.php?cPath=2_21 |
Czy to sklep jakiegoś forumowego kolegi ten "Adventure Sklep" ??
|
Cytat:
|
Cytat:
Dlatego pytam aby rozkminić temat a nie włazić z buciorami. |
Maćku, właź. Mój temat, pozwalam. :D Poza tym nikt oferty nie złożył. ;)
|
Właśnie czekam na ofertę bo :
arkusz alu 100/200 jakies 180 zeta a z niego wyjdzie jakieś 50 może więcej czyli 25 kpl no i cięcie wysyłki i cała reszta. No ale to nie ja bo mnie adminy w końcu słusznie prześcigają:mur: za brak znaczka związanego z PiD. osłony jakoś poszły i po dopieszczeniu:D wyglądają nawet nawet |
Jak nie zarabiasz na tym to PID Cię nie dotyczy. To się nazywa akcja, a nie oferta. ;)
Dla mnie komplet osłon na chłodnice wody za powiedzmy 100 jest do przyjęcia. Jeszcze może na chłodniczkę oleum? :) Chętni się chyba znajdą? Działaj, masz teraz chyba za dużo wolnego czasu. :D Jak tam kulas? |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:08. |