![]() |
Cytat:
|
he he he! :haha2: Brawo Jagna - instrukcje dla kobiet powinny być pisane dokładnie w ten sposób :D:Thumbs_Up::D:Thumbs_Up::D
|
Cytat:
|
podciśnienie Kazmir :D mierzymy w Pa :)
bo zbiornik u góry jest zamknięty membrana, a tak na marginesie fajny ten przewodnik i w ogule ps śrub nie luzujemy nigdy grzechotka:) są do tego inne narzędzia :) |
2 Załącznik(ów)
pałeł po pierwsze to daj się trochę wykazać jagnie!!!:)
Po drugie pudło !!! i kurna żółta kartka;):haha2: Jak byś zamknął hermetycznie układ hamulcowy to dopiero mogłoby się dziać - zwłaszcza jakby się płyn chwilowo zagotował. Specjalnie dla ciebie foty pokrywki pompy hamulcowej z znaczonym kanalikiem przepuszczającym powietrze:) Dobrze, że miałem pompę luzem. Gramy dalej..... |
Kazmir - a tego nie wiedziałem ze są takie kanaliki - całe zycie człowiek sie uczy :)
|
Zółta kartka II: brak Loctite na śrubach zacisków.
|
Cytat:
Ale poza tym rewelka :Thumbs_Up: |
Cytat:
tak tylko się czepiam słówek ;) tak nawiasem to często zdarza się, że przy wkładaniu nowych klocków i cofaniu tłoczków płyn wylewa się górą - znaczy się było w międzyczasiu dolewane. teraz kwestia do dyskusji: IMO jeśli przy założeniu nowych klocków cofnie się tłoczki i dopełni zbiornik na maxa świeżym płynem to aż do żużycia klocków nie bedzie potrzeby dolewki - poprawcie mnie jeśli się mylę. matjas |
Panowie, przecież w temacie jasno stoi:
Cytat:
a Wy tu jakieś swoje, męskie, metody "narzucacie":). Przecież nie jesteśmy w dziale technicznym. My będziemy i tak po swojemu. A i tak wiadomo, że bez Was się nie da ;). Jagna pisz, pisz dalej. Na pewno nie jedna białogłowa skorzysta ze sprawdzonych przez lejdiskę metod. Techniczną burzę wywołałaś :dizzy: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:19. |