![]() |
Witam, czy Pan Sławek z Rzeszowa nadal robi te fantastyczne regulatory?
kupiłem wymarzony motur i mam prund na zaciskach akumulatora powyżej 16 v. przy włączonych odbiornikach nieco spada. na wolnych obrotach 13.9v.:Sarcastic: |
Robi dalej, tylko od tygodnia nie ma z nim kontaktu, przynajmniej mi się ni udało (ani e-mail ani tel.), chyba na wczasach.
|
Odświeżam trochę temat. Od ostatnich odpowiedzi minelo już parę lat. Jak teraz wygląda sprawa regulatora? Pan Slawek nadal działa w tym temacie? Tourmax jest dostępny na allegro jak i regulatory po 100 zł z ali.
Co wybrać? |
Kup se od 1100XX, albo cbr954 i masz spokój.
Mam taki od 1100 od dobrych kilku lat i święty spokój. Na all do dostania w cenie chińczyka |
Cytat:
http://reg-mot.prv.pl/index.htm |
Cytat:
Dlaczego te ktore wymieniłeś mają byc lepsze od dedykowanych pod rd07? |
Cytat:
Dodałbym jeszcze trampka/deauville 700 (drogo na alle, bo handlarze wiedzą, że je się dobrze szczepi do wszystkich trampków i starych afryk) DN01,NC700/750 ( te trzeba lutować, bo fabrycznie mają wtyczki do legulatora a nie na kablu) itd. Na alle trzeba uważać, bo tam oszukiwacze podróby próbują sprzedawać, jako oryginały. |
Cytat:
|
Dlaczego? Taką informację uzyskalem na forum tutaj. Działa, no i za normalny pieniądz. Rzeszowski mi zdechł. Ale to nie sam z siebie. A przez awarię aku, który znowusz zdechł przez zmeczoną wiązkę od świateł mijania:D
No ale skoro nie orientujesz się to rzrczywiscie najlepszym rozwiazaniem dla Ciebie będzie coś dedykowanego. |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:56. |