![]() |
Cytat:
|
a co myslicie o FLY maverik?
|
Cytat:
Mierzyłem i w końcu kupiłem takie jak wrzuciłem kilka postów wcześniej i jestem zadowolony. |
widzialem na alledrogo po 400 ... to nie za drogo chyba
|
Jak za nie oddychający plastik to drogo.
Te gaerane kosztują 500 z przesyłką i są ze skóry jakoś bez porównania do fly. |
Ja jakiś czas temu myślałem o Fly Maverick i po małym researchu stwierdziłem ze na allegro/EBay jest dużo używanych i wszystkie były uszkodzone w jakiś sposób. Zawsze coś miały urwane a wyglądały optycznie na mało używane lub sprzedawcy twierdzili ze nie mają więcej jak rok. Tak przynajmniej było w tym okresie kiedy szukałem. Doszedłem do wniosku ze jednak jest za duża szansa ze się rozpadną i lepiej kupić coś lepszego.
|
A coś bardziej lajtowego? Zna ktoś może Forma Safari lub Falco Mercury?
|
Polecam RAYTEK
|
Cytat:
Kupiłem w Mototop u Adama http://www.moto-top.pl |
Gdyż albowiem po szkodzie człowiek mądry postanowiłem skorzystać z opcji zakupu nowych buciorów - stare miałem probiker takie wysokie niezobowiązujące. Spełniły swoje zadanie i się skończyły przy upadku. Przynajmniej prawy but.
Czy polecilibyście mi jakieś pancerne buciory w cenie do 1000 zł. Powinny jak najlepiej zabezpieczyć to co zasłaniają - taki cel. Trochę do offroadu ale głównie pokonywanie dystansów i jazdy miejskiej. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:24. |