![]() |
Hejka Mistrzu Johny :)
Chciałbym Ci podesłać kanapę do drobnej poprawki. marszczą się lekko boki, co nie do końca fajnie wygląda. Przy okazji, jeżeli dałoby się bez wielkich nakładów, deczko jednak moje miejsce obniżyć, tak z 1-2 cm. Moje, tzn. kierownika; pasażerka ze swojego miejsca w pełni zadowolona ;) daj znać jak się na sprawe zapatrujesz, tzn jak, kiedy, gdzie itd.. pozdro |
Cytat:
|
Cytat:
|
hurra!!! to wychodzi ze ja jeszcze ze 2 tyg tylko poczekam ;)
|
|
|
|
Jak napisałem podanie do Zetjohny o przerobienie kanapy to nie odpisał ale podanie zarejestrował prawda ? Czy powinienem mieć potwierdzenie wpisania do kolejki ?
|
Hej :)
Czy mozna dopisac sie do kolejki? Kanapa do XTZ 750 ST. Pisalem juz do Ciebie kiedys i mowiles, ze nie bedzie problemow z przerobieniem. Daj znac kiedy mam ja wyslac do Ciebie i jaki jest stan kolejki? Kamyk |
Cytat:
To fakt że nie od razu odpisuję na maile ale nie zawsze mogę (staram się uaktualniać listę najrzadziej raz na tydzień) |
uaktualnij już :D
|
Cytat:
czekam :) |
Cytat:
|
A ja? A ja? ;)
Kamyk |
Cytat:
Panowie proszę pisać na priv lub mail który jest w 1 poście bo już mam zawroty głowy a dopiero poniedziałek:dizzy:, a jeszcze pasuje coś w gabinecie zrobić. |
dziękuję piękny Królewiczu. pamiętaj o żeliku, podgrzewaniu i masażu :D
|
Witajcie! Ja już odebrałem dzieło naszego Mistrza i powiem Wam-profeska na MAXA!!! Tak jak zrobił mi kiedyś kanapkę do Trampka tak i do Afry to bajka jest. Jak zrobie fotki to wkleję-obiecuje. Zetjohny,Andrzeju:bow:
|
:(gdzie ta kuleja bo nie widzem, a potrza by było:mad::D gdzie łowe zapisy do łonego ginekologadiagnosty:D łoświćtamnie bom kurna cimny Jaśiek i nijak namacać nimoge:mur:
|
Zbyszek masz odpowiedź na priv
|
Cześć, w jakim mieście prosperujesz, jestem z łodzi i może by się opłacało podjechać i pogadać?? Trza wykonać kanapę do RD-04 bo się już rozchodzi. Interesowała by mnie taka jaką wystawiłeś jako pierwszą( zdjęcie) czyli delikatnie podniesiony tył. Jaki koszt?Pozdrawiam. Piotr.
|
W Limanowej.... Tak jak w podpisie :D
|
Panowie na dzień dzisiejszy zawieszam zapisy na nowe kanapy.
A to z takiego powodu że kolejka zrobiła się dość długa. Jak się chociaż trochę odrobię będą zapisy znowu. Ci co się zapisali proszę spokojnie czekać na sygnał. |
Ja i moja pupeczka przyłączamy się do kolejnych zawodolonych klientów. :D
Przy takiej jakości wyrobów kanapniczych to jakoś nie dziwi mnie mega kolejka jak w PRLu. ;) Rozwijaj firmę się Johny. |
hej zetjohny,
posłałem Ci maila 15 stycznia, zerkniesz na to? |
Cytat:
|
Dżonu! chwalę Cię !!
Zrobione ekspresowo i porządnie! Życzyłbym sobie, żeby każdy PID tak jak Ty traktował klienta zawracającego głowę poprawkami ! :Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up: |
Mam nadzieję, że jestem gdzieś tam w koleje...
Zgłosiłem się do Ciebie mailowo 24 stycznia... |
Dziś przypiełem swój fotelik no wyglada fachowo i siedzi sie fachowo, jak poskładam sprzęgło to sprawdze jak sie jeździ ale wielkie dzięki johny super robota.
|
Cytat:
|
Czy ja też mogę zapytać, czy aby na pewno jestem w kolejce? Na PW 6 stycznia pisałeś że wpisałeś:D
Proszę o potwierdzenie |
Cytat:
Koledzy widzę że podskórnie czujecie że pokrywa śnieżna będzie się kurczyć.:D Dopiero jest luty a zima jeszcze nie odpuszcza. Proszę jeszcze poszusować na nartach i się wyluzować:haha2:. |
W sumie tak ale fajnie by było na IZI pojechać na kanapie a nie na słomie :)
|
Johny daj znać proszę, kiedy ta kolejka u Ciebie się trochę zluzuje. Mam siedzenie od xt-ka do regeneracji. Coś tam trzeba podkleić coś doszyć itp. Podesłałbym okazją bo pracuje ze mną chłopak z Limanowej.
Mi się akurat nie spieszy, będę cierpliwie czekał na info!;) Pozdrawiam! |
4 Załącznik(ów)
Podziwiam robotę mistrza. Serdeczne pozdrowienia od mojej rozanielonej Dupy ;)
|
Trampkowe siedzenie zostało wyremontowane fachowo zgodnie z moimi oczekiwaniami.
Dziękuję i polecam wszystkim. Doskonała robota. |
Ustawiam się w kolejce za MArcinem BB :)
|
Kolejny zawodolony kanapowiec:Thumbs_Up:
http://imageshack.us/a/img849/9328/dsc05543vg.jpg |
To ja również czekam - na ponowne otwarcie kolejki ;)
|
Przyszła kanapa i do mnie. Kawał dobrej roboty zetjohny :Thumbs_Up: o to właśnie chodziło :D
http://imageshack.us/a/img10/1205/20130313223126.jpg |
Ładnie to wygląda. Jaki jest teraz czas oczekiwania?
|
terror zrób zdjęcie i pokaż jak to wygląda na trampku, proszę :)
|
Cytat:
Cytat:
EDIT: Nie mogłem się oprzeć i poskładałem jednak dziś :) http://forum.transalpclub.pl/viewtop...203342#p203336 |
Ustawiam się w kolejce
|
http://imageshack.us/photo/my-images/195/img2582ei.jpg
Ja przed swietami odebralem swoja kanape! Wyglada i pasuje SUPER! Andrzej po prostu robi IDEALNE kanapy. Nie wydaje mi sie, ze mozna znalezc lepszego fachowca od tego. Polecam!!! Jestem kolejnym zadowolonym klientem! Ps. kanapa nie jest na zdjeciu przykrecona ;) Kamyk |
Kamyk - żeby nie było: lubie i cenię Twórczość Zeta - ale nie widzę jazdy we dwoje na tej ST - chyba, że pasażer'ka szykuje się do skoków na Małej Krokwi :D
zresztą ST to i tak się nadaje do jazdy we dwoje jak perszeron na pardubicką. BTW - najładniejsze malowanie! :D matjas |
Cytat:
A praca idealna! Ps. probowalem wrzucic zdjecie, ale jedynie linka udalo mi sie wkleic. Dziekuje za pochwale malowania :) Kamyk |
Cytat:
|
Siedzenie dla Kamyka było robione dla jednej osoby i jak tylko się da najniższe. I tak mam nadzieję się udało zrobić.
|
No tak to właśnie wygląda - stąd ten 'stok' :D
ZET - jak tam Twoje moce Panie? m |
Cytat:
Masz priv. Panowie których nie ma na liście to proszę czekać. Już niebawem uruchomię listę o czym powiadomię w tym temacie. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 18:18. |