![]() |
Mam ochotę i jadę . Nikogo nie namawiam . Wręcz namawiam żeby nie jechał jeśli nie wie gdzie jedzie i po co .
To nie jest uprawianie polityki . Daleki jestem od chęci błyszczenia . Nie strzępie jęzora . Odpowiadam na zamieszczone posty i wypowiadam własne zdanie które mam . Nie jaki "Paweł" zablokował temat i wykasował zamieszczony przeze mnie link , wywiad z organizatorem Wiktorem Węgrzynem . Moje wpisy na tym forum dotyczyły tylko informacji o zlocie i że nie jest to zlot przymusowy . Że każdy może jechać tam gdzie chce lub zostać w domu . Tak jak i tu . Poczytaj sobie ze zrozumieniem http://www.bmwmotoklub.pl/forum/inde...2f89a8a98761f0 w dziale Imprezy , Hyde Park - CZĘSTOCHOWA 2012 i dopiero wydaj sąd , kto kogo nie szanuje i jakich poglądów . |
Zamieść jakąś relację z wyjazdu , to chętnie poczytam , oglądnę fotki i podyskutuje . Każdy ma prawo do wyrażania swych poglądów , na różne tematy , ale tematy polityczne i wiary prowadzą do srania po igalakch . Ja na forum bmw nie wkładam kija w mrowisko , wiec zrób tak samo tutaj .
Pace e' Amore . |
3 Załącznik(ów)
Przygotowania pełna parą. Może zdążą :D
|
|
Cytat:
|
Witajcie. To jak? Robimy jakąś afrykańską ustawkę w Gietrzwałdzie? Wybieram się w sobotę na wieczór.
|
Cytat:
|
Wyjadę w sobotę wcześnie rano. W Gietrzwałdzie będę koło 16. Poszukam jakiego miejsca na namioty i ognisko, nie za daleko i nie za blisko :)
|
Czyli mam rozumieć Atomku, że zarezerwujesz taśmą najlepszy kawał gruntu dla MC XRV oraz wszystko przygotujesz dla swoich braci?
p.s. kiełbaskę lubię pieczoną długo na lekkim ogniu. Mówiąc poważnie to nie pytam Was czy jedziecie bo to wiem ale czy na miejscu się spotkamy i będziemy w kupie czy jednak wymieszamy się z resztą. Ja w tym sezonie nie wybieram się na imprezy forumowe, więc chętnie zobaczyłbym choć kilka twarzy. podaję namiar do siebie 502775512. Robert podeślij mi na priv swój nr. może się zgadamy i polecimy razem. |
"• godz. 18.00 – spotkanie motocyklistów połączone z koncertem pieśni patriotycznych w wykonaniu Lecha Makowieckiego i wspólnym śpiewaniem. Podzielimy sie jajkiem.
• godz. 21.00 – Apel Jasnogórski" Dobrze byłoby postawić pałatki wcześniej. Patrząc na inne lata nie spodziewam się zbyt wielu chętnych na taki nocleg, tak, że znajdziemy się! Rozglądajcie się wysoko za czarną afrykańską banderą :) Najpewniejszym czasem na spotkanie to po apelu. Przygotuję miejsce na ogień i nasz czas do rana. Może z rana na rozgrzewkę zrobimy jakąś wspólną traskę? Coś się wymyśli. |
Cytat:
pozdrawiam |
Mam dojechać w niedzielę rano ale może się uda jakoś wieczorem dolecieć !
Wasilczuk - jak byś leciał przez Zambrów i miał ochotę na coffe to zapraszam. 603 203 700 ;) A nóż widelec będę już gotowy i polecimy razem ... |
Kto był w częstochowie ? !! Przyznawać się :d
bo widziałem 4x RD07 i kilka RD04 rejestracje: SY, STA, SLU, SC, SCZ .... i coś tam !! |
SLU to Łukasz pewnie :)
|
Czyli nie widziałeś EPJ i EPI ;)
|
STA jeśli nie ja, a ja nie, to Andrzej. Może się sam przyzna :D
|
Cytat:
|
Cytat:
Szkoda ze naszego typu maszyny nie zebrały się w jednym miejscu... Szkoda ze jak robiłem obchód nikogo nie było przy maszynie ;/ |
Cytat:
|
Cytat:
To Ty stałeś na parkingu gdzie samochody stały ? z taką Afryśką z Bytomia? |
A generalnie jaką macie opinie na temat tego rozpoczęcia?
Bo jak dla mnie to było pierwsze ale wspominał go za bardzo dobrze nie będę ;D |
Cytat:
W robocie byłem i nic nie wiem bo nawet wiadomości nie obejrzałem:( |
Cytat:
|
Byłem w Częstochowie.
Widziałem kilka Afryk: jedna taka jak moja, dwie HRC RD07a, jedna RD04 HRC, jedna z tabliczką Robert. Co do rozpoczęcia to brawa dla Policji za pilnowanie wszystkiego bo naprawdę było ich widać i wszystko ładnie przejechało przez miasto. Było bardzo mało moto w porównaniu do poprzednich lat. Wszyscy spokojnie na chodnikach na błoniach by się zmieścili i nikt nie musiałby na trawę wjeżdżać ;] Msza była w bazylice a nie na błoniach jak zapowiadali... o to troszkę się wszyscy wnerwili. Pogoda nie dopisała i cały czas było zimno i padała mrzawka. PS: Grucjano jak ja szedłem koło twojej to też cię nie widziałem ;] Stałeś koło skrzyżowania na dole? Szyba MRA, stelaż GIVI, brak gmoli, na liczniku coś ponad 50tys km? |
KTO zapowiadał?
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A Ty stałeś pod samym wałem :D od strony wejścia na klasztor :D Kurde właśnie najgorsze to ze nikogo nie spotkałem! BYŁO NAS TAM KILKA OSÓB ale nikogo przy moto :( generalnie cała ta wycieczka szybko się skończyła bo jak powiedzieli Mszy nie ma to wszyscy w większości wskoczyli na maszyny i pędzel do domu ! Tutaj link do relacji jaką dziś znalazłem: http://www.motogen.pl/artykuly/relac...em,art200.html |
Czarnuchy gdzieś krążyły bo faktycznie nikogo nie wiedziałem ;]
Tak ja stałem koło wałów od strony wejścia na JG. |
chciałem chociaż chwile z kimś pogadać a wszyscy lotali nie wiadomo gdzie...
widziałem Twoją też ! :D z białą owiewką :D |
Cytat:
Może następnym razem trzeba punkt zborny na konkretna godzine umowic :) |
Cytat:
właśnie :) albo do Moto po wiązać :D |
W GIETRZWAŁCIE byłem i modlitewników Wasylczuka i ATomka widziałem
pozdrawiam RAKIET |
1 Załącznik(ów)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Fajno było. Dziękuję tym co byli i spotkałem. Nie spotkałem chyba tylko właściciela afry w malowaniu tesco z tablicami RZ.
|
Dziękuje również. Wyjątkowi ludzie , wyjątkowe miejsce , wyjątkowa atmosfera .
Ciesze się że poznałem w końcu Rolnika kaskadera . |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:28. |