![]() |
Było super ,tempo na trasie zajebiste i aż się dziwię że żaden grzybiarz nie oberwał .Wielkie podziękowania dla Laski za dętkę i ekipie za pomoc przy wymianie.
Pozdrawiam Baster |
1 Załącznik(ów)
O, ja też dziękuje za dentkę nieznanemu koledze z Bydgoszczy? (CB miał na tablicy). Teraz odrobika wazeliny: Na czarnuchów zawsze można liczyć. No, niby siedemnastka do osiemnastki nie powinna pasować. Właziła nam pod rant opony, ale przy odrobinie motywacji dało radę. A motywację miałem :)Stałem na starcie z wyrwanym wentylem i:drif:śliniłem się jak goście wyjeżdzali na trasę. I co? Miałem tak stać do wieczora jak zaczną wracać? Organizatorom należą się wielkie słowa uznania, bo naprawde fajnie było się pobawić. A Bastera też widziałem....wiosną :) Dzięki dla ekipy Ropuch Jarek Chinol and company za wyciągniecie z kałuży. Wprawdzie bunkrów nie było widać ale i tak było zajebiście
|
he he puntek mało co by tam nie nocował gdyby nie Patiomkin i koledzy z busa renault
http://africatwin.com.pl/attachment....1&d=1223848380 jak dojdzie do siebie sam podziękuje za dętkę w spreyu !! |
Cytat:
|
:Dno tak ale ani jednego motonga reno nie było
|
Cytat:
|
No i po pyrce... Dzięki wszystkim którzy nocowali w Porażynie za super sobotnią imprezke ;) (chyba PANI KIERWONICZKA już więcej nie zaprosi motocyklistów :):) ) A co do samego rajdu... Jak zwykle świetna organizacja i zajeb... zabawa...
PS. A może chłopaki wiecie o co chodziło kierowniczce z tym kwiatkiem? Całą niedzielę próbowaliśmy to rozwikłać.... |
Wiadomość dla JankaAT:
ŻAŁUJ... :):):) |
Misja/nie misja
Cytat:
Lekko przerażony byłem na pyrce parę razów : 1) po pierwsze, że kolega którego namówiłem na pyrkę, pojechawszy tam motongiem (co wprawdzie V-kę silnik ma ale to NTV więc z palstikami na szuter to się nadaje jak królowa na tor :) wziął się i uparł na trasę szutrową !!!! 2) po drugie, że wzmiankowany kolega gonił tak po piachu, że my z Randalem mieli problem żeby go namierzyć w oddali :haha2: 3) po trzecie, że kolega Randal na górkach zamiast jeździć jak przystało na off to on latał był !!!! i to jak !!!! 4) po czwarte, że co licznik to inne kilometry ?:confused: 5) po piate, że impreza na super poziomie, motongowcy też, brakowało błota FELKOWSKI gdzieś ty to znalzał !!?? ja jeszcze dziś pluję piachem !:) 6) po szóste, że jak już do dom było to na gwoździe się zebrało , a ja bez dętek, łyżek, ciemno wszędzie zaraz będzie .... ale koledzy pomogli w potrzebie :) A w ogóle superancko !!!!! |
Żałuje i to jeszcze jak:mur: a na wiosne to już na pewno nie odpuszcze.
Doszły mnie słuchy ze co niektórzy nie dali rady przejechać całej traski i w połowie zawineli do domów:haha2: |
Cytat:
Pamiętaj, to tylko plotki.... :):):) |
Przez chwile nawet by mi nie przyszło na myśl żeby nie dojechać do końca traski.
Pomimo ogromu kurzu i piachu jazda sprawiała ogromną przyjemność. |
Cytat:
- Panowie zgineli z holu dwa kwiatki ,impreza bedzie ale rozjebana jak sie nieznajda no i potem juz over:dizzy: na moje to te kwiatki zakosily szczyle co tam byly na wycieczce ;) |
A pamieta ktos zadania jak szły? co tam było np na zad. 1
1 . przedszkole 2. paśnik co liśćmi był opatulony. 3.ta płyta koscielna 4.bagna Trzcielskie 5. nyska 6.ten co w indiach umarł, Żylazko chyba miał na nazwisko. 7 Byłam tu..Gonia 8. masowe egzekucje 9. katowanko sprzeta przez 15 minet 10. Katowanie sprzeta przez 15 minet. 11.Bugiet , chyba słoneczniki:) co jeszcze bo nie pamietam, a ciekawi mnie to bo niedoczekałem do zakonczenia imprezy o 17 00. |
Zmora tegorocznej Pyry...
http://www.cyberfoto.org/picture.php?filen=f38603e2b3 |
imprezka całkiem ciekawa, kurzu co nie miara :) ogólnie same pozytywy
gleba na pierwszych 5 km trasy, ale szczescliwa 0 strat, no moze poza lekko skrecona noga w kolanie( poczułem dopiero w drodze powrotnej do domu) współpraca miedzy uczestnikami na trasie super, trochę za dużo było tych gwoździ :) znalazłem po drodze dętkę ktoś zgubił, jakby co do odbioru w Bydgoszczy haha - znaki szczególne posiada dwie dziury ;) Dzięki koledze który miał ze sobą naszywki forumowe, gdyby miał dętki to by zarobił na paliwo powrotne do domu ;) Dzięki wszystkim za zajebista impre |
no przelotowa nieraz dochodziła do 120km/h na szutrze :D Ale po za pęknietym stelarzem przednim bez przygód ,hehe
|
2 Załącznik(ów)
|
Kurcze ktoś wam porozrzucał te gwoździe na trasie czy co ?
|
3 Załącznik(ów)
|
impreza była w pyte, a trasa szybka bo sucho było:dizzy:
gwoździe proszę wyjmować i rzucać daleko od szosy bo mnie się chyba ten sam trafił, mały zagięty. Tu podziękowania dla wszystkich pomagających przy wymianie detki (dla Gizia i Ropucha w kolejnej edycji załatwiam nocleg u traktorzysty oni wiedza czemu :webers: ) ponieważ zarejestrowałem kilka chwil przed rajdem ku przestrodze by nie próbować wyznaczać własnych tras bo będzie trzeba suszyć filtr powietrza przy ognisku:haha2: zamieszczam tu krótki prolog filmu z rajdu niech się nikomu nie wydaje ze Zgnita pyra to miodem i mlekiem płynąca impreza ;) a chwile po tych akcjach zaczął się prawdziwy rajd ;) tylko twardziele dojada do końca ;) |
i muza The Shadows:D
|
dołączam się do współtowarzyszy super impreza, dla mnie to pierwszy raz na pyrze moto od września i na pewno zawitam na wiosnę, dzięki Motobrek za foto
|
Prolog dowódł, że żaby błota się nie wypierą nawet w czasie suszy :)
|
2 Załącznik(ów)
|
A gdzie Chinol reszta filmu ,tak namiętnie kręciłeś i tylko dwie minuty wyszły
|
coś tam jeszcze dokręcę z samego rajdu na razie dochodzę do siebie po ognisku ;)
|
Rajdzik na wypasie choć troszkę sucho było w niedzielę:bow: Serdeczne podziękowania dla ekipy namiotowej za poranne przeciągnięcie trampka na dobrą stronę mocy:haha2: oraz jednemu z Czarnuchów za 2l benziny. Ps. Może na wiosnę w sobotę bo do domu dotarłem o 24:oldman: Ps2. Czekam na kolejne filmy:) |
:hello:
tak w ogóle to dzieki za pomoc. filtr żyje tylko spalanie coś lekko wieksze mam |
Impreza super. Miłe towarzystwo przy ognisku, swojskie winko mojego teścia, co niektórym zasmakowało. Chinol, filmik super! Tylko teraz wszyscy będą myśleli, że dwie Blachy przyjechały na Mińsku.
Taki rajd dużo uczy, np. będę zawsze pamiętał, że po burakach jeździ się trudno :) |
No widzę że imprezka niezła. Jedni na ognisku smażą kiełbaski a inni filtry.
|
Cytat:
|
Chciałem serdecznie podziękować ekipie quadowo - motórowej (była tam chyba Africa więc może któryś z forumowiczów .... ) za pomoc przy niemiłym zdarzeniu na trasie rajdu - kryptonim "rowerzysta". Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję.
Ps: skończyło się na strachu, obtarciach |
o tu pare lajtowych sobotnich fotek :) i niedzielnych z przed rajdu ( teraz żałuje że aparat został w kufrze )
http://picasaweb.google.pl/A.D.babee...ey=j-XNjGAqu5o# |
dawać dawać te foty :)
ja nie miałem możliwości robienia zdjęć, ciągle goniłem za Ropuchem |
1 Załącznik(ów)
Dziękuję wszystkim którzy mi pomogli na trasie "PYRY" , złapałem fajnego gwoździa w tylnego laczka a "byłem nieprzygotowany"... znalazły się łatki, łyżki, baaaa...nawet kompresor! Oprócz JARKAAT nie znałem nikogo..pamiętam ksywe "Baster"... chyba nawet wstawił fotkę jak naprawiamy AT. Nie mniej jednak dziękuję wszystkim którzy mi wtedy pomogli:). Na następny rajd na pewno przyjadę "przygotowany"!!
Impreza przednia i oczywiście doborowe towarzystwo!!! DZIĘKI!! PS. pamiątka z pyry..) |
Cytat:
Gorzej było na dwóch zadaniach pt. "oranie pola" :) |
Leciałem na T66...dały rade ale gdyby tylko popadało to krucho to widze...
|
gleba na pierwszych 5 km zweryfikowala stopien odkrecania manetki gazu na szosówkach w terenie, ale na szosowkach bez problemu, chociaz którys z kolegów chciał mi zabrać dowód rej. za stan ogumienia ;)
|
Cytat:
Niezle te zdjecia. Znalazlem nawet na nich moja stara poczciwa RDO3. Az mi sie lza w oku zakrecila. |
Cytat:
Baba fajne zdjęcia :):):) Całe szczęście, że w pore skończyłaś fotografować... :haha2::haha2: W przyszłym roku wszystko do powtórki... No i mam nadzieję, że te kwiatki się znajdą... |
lepiej naucz sie spiewac ,do przyszlego roku masz troche czasu,pozdrawiam
|
Cytat:
|
sąsiad to może jakas próbka talentu spiewackiego hehe
nastepnym razem też dzień prędzej przyjade :) |
zastanow sie bo na drugi dzien glowa boli ,oj boli...
|
ale znieczulenie na ewentualne wywrotki tez jest na nastepny dzien ;)
|
tego to nie testowalismy ,ale kto wie wszystko przed nami
|
Cytat:
|
No dobra a co ze zdjęciami? Więcej nie będzie ?
|
no właśnie:) , a może towarzystwo z Porażyna coś dorzuci :D ??
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:17. |