![]() |
jeśli sie można dopisać...
biker i robert (dwie pomarańcze z Austrii) |
Koleżanko Ivi, puść deczko farbę (może być na priva), gdzie miejsce bazowe bedzie, bo żeby dojechać, musze wyjechać już w poniedzialek i jakiś koordynat w czerep zapodać muszę też, choćby ogólny, bo kłopot będe miał.
Jak dojadę, Naczelna Rada Rolnicza wybaczyć powinna niesubordynację, bo motór mój koni całe dwa mieć bedzie, a to k... nie przelewki. Zwracam się z uprzejmą prośbą, znaczy. |
Elwoodzie Cierpliwy i Twardodupny. Twój przypadek jest uzasadniony. Wiem, że wolałbyś korespondować z naszą Piękną Pani Sołtys ale jak sprawa jest tak pilna to postanowilem ją wyręczyć. Wysyłam na prywa garść informacji zasłyszanych na rynku w Trzebieszewie w dniu wczorajszym. Szerokiej drogi.
|
1. Ivi
2. Trolex 3. Wasilij 4. Rafalski 5. Kryszpiniuk jebieazkwili 6. maniak....motor maniak! 7. Patiom 8. redrobo na aprilii 9. majki 10. siejko 11. frog 12. kozik 13. Cibor 14. MarekSz007 15. Złom 16. czoko86 17. Bubu 18. on sam 19. Rodezjan i dwie suki (Diomedea i Dudu) 20. KIEŁBASA 21. SzymonBBI 22. Ja skromny, garaż może być nieogrzewany, aby napalony! 23. Seba + trzoda na DR-kach 24. Siwy 25. RafailMZZZZZZ 26. Bankowy (kolega chociaż mnie dopisał powyżej nr23) 27. Punkty Pisztu (nadobyl swa stara dr dzwonil no to go tak profilaktycznie wpisze) 28. Świerszcz tez mowil ze chce 29. Harnaś z Gdańska 30. może Nowy 31. Wodzu33 ja motur sprzedałem, ale postaram się kupić prawie nowiuśki na rajdzik , a jak nie to pożyczę może, ale być muszę 32. Adi ostatecznie na dezelu trzymanym na nitach i rdzy. 33. Blackdog 34. lazyjack ( jeśli żona i czas pozwoli ) 35. BABA 36. Pokemon 37. Arty 38. AGL 39. Mhv (się postaram być.) 40. ATomek i Kuba 41. Zibi ... 49. Elwood 50. Jendrus i/ewentualnie Kubas (jak poskłada tego parcha ) 51. Robert & Patryk ( 2-wie Yamahy XT ) 52. Strobus1 |
1. Ivi
2. Trolex 3. Wasilij 4. Rafalski 5. Kryszpiniuk jebieazkwili 6. maniak....motor maniak! 7. Patiom 8. redrobo na aprilii 9. majki 10. siejko 11. frog 12. kozik 13. Cibor 14. MarekSz007 15. Złom 16. czoko86 17. Bubu 18. on sam 19. Rodezjan i dwie suki (Diomedea i Dudu) 20. KIEŁBASA 21. SzymonBBI 22. Ja skromny, garaż może być nieogrzewany, aby napalony! 23. Seba + trzoda na DR-kach 24. Siwy 25. RafailMZZZZZZ 26. Bankowy (kolega chociaż mnie dopisał powyżej nr23) 27. Punkty Pisztu (nadobyl swa stara dr dzwonil no to go tak profilaktycznie wpisze) 28. Świerszcz tez mowil ze chce 29. Harnaś z Gdańska 30. może Nowy 31. Wodzu33 ja motur sprzedałem, ale postaram się kupić prawie nowiuśki na rajdzik , a jak nie to pożyczę może, ale być muszę 32. Adi ostatecznie na dezelu trzymanym na nitach i rdzy. 33. Blackdog 34. lazyjack ( jeśli żona i czas pozwoli ) 35. BABA 36. Pokemon 37. Arty 38. AGL 39. Mhv (się postaram być.) 40. ATomek i Kuba 41. Zibi ... 49. Elwood 50. Jendrus i/ewentualnie Kubas (jak poskłada tego parcha ) 51. Robert & Patryk ( 2-wie Yamahy XT ) 52. Strobus1 53. mad.dog |
1. Ivi
2. Trolex 3. Wasilij 4. Rafalski 5. Kryszpiniuk jebieazkwili 6. maniak....motor maniak! 7. Patiom 8. redrobo na aprilii 9. majki 10. siejko 11. frog 12. kozik 13. Cibor 14. MarekSz007 15. Złom 16. czoko86 17. Bubu 18. on sam 19. Rodezjan i dwie suki (Diomedea i Dudu) 20. KIEŁBASA 21. SzymonBBI 22. Ja skromny, garaż może być nieogrzewany, aby napalony! 23. Seba + trzoda na DR-kach 24. Siwy 25. RafailMZZZZZZ 26. Bankowy (kolega chociaż mnie dopisał powyżej nr23) 27. Punkty Pisztu (nadobyl swa stara dr dzwonil no to go tak profilaktycznie wpisze) 28. Świerszcz tez mowil ze chce 29. Harnaś z Gdańska 30. może Nowy 31. Wodzu33 ja motur sprzedałem, ale postaram się kupić prawie nowiuśki na rajdzik , a jak nie to pożyczę może, ale być muszę 32. Adi ostatecznie na dezelu trzymanym na nitach i rdzy. 33. Blackdog 34. lazyjack ( jeśli żona i czas pozwoli ) 35. BABA 36. Pokemon 37. Arty 38. AGL 39. Mhv (się postaram być.) 40. ATomek i Kuba 41. Zibi ... 49. Elwood 50. Jendrus i/ewentualnie Kubas (jak poskłada tego parcha ) 51. Robert & Patryk ( 2-wie Yamahy XT ) 52. Strobus1 53. mad.dog 54. biker&robert (2 katy lc8) |
A ja mam zapytanie do organizatorów:
może dałoby sie załatwić na ognisko jaki parnik, coby miastowym pokazać, jak smakuje podlaska bulwa z parnika, co po której podlaskie swini takie zdrowe, wesołopokwikujące a siersć u nich ostra i błyszcząca? Że o parowanej kukuryży nie wspomnę... na deser. Ja tylko tak sie spytał. |
Jak się kółeczka przyspawa do parnika:) , to i można będzie pociągnąć Владимирец RD03 gotowy :at:
|
Cytat:
|
o tak tak;))!!!!!! obornik;) może jakiś OS po oborniku
|
W takim układzie: filce,kufajka,beret z antenką,grabie ,widły i SOK z Gumi jagód muszą być na wyposażeniu motocykla :D.To będzie wtedy obornik latał ;).
|
Cytat:
|
1. Ivi
2. Trolex 3. Wasilij 4. Rafalski 5. Kryszpiniuk jebieazkwili 6. maniak....motor maniak! 7. Patiom 8. redrobo na aprilii 9. majki 10. siejko 11. frog 12. kozik 13. Cibor 14. MarekSz007 15. Złom 16. czoko86 17. Bubu 18. on sam 19. Rodezjan i dwie suki (Diomedea i Dudu) 20. KIEŁBASA 21. SzymonBBI 22. Ja skromny, garaż może być nieogrzewany, aby napalony! 23. Seba + trzoda na DR-kach 24. Siwy 25. RafailMZZZZZZ 26. Bankowy (kolega chociaż mnie dopisał powyżej nr23) 27. Punkty Pisztu (nadobyl swa stara dr dzwonil no to go tak profilaktycznie wpisze) 28. Świerszcz tez mowil ze chce 29. Harnaś z Gdańska 30. może Nowy 31. Wodzu33 ja motur sprzedałem, ale postaram się kupić prawie nowiuśki na rajdzik , a jak nie to pożyczę może, ale być muszę 32. Adi ostatecznie na dezelu trzymanym na nitach i rdzy. 33. Blackdog 34. lazyjack ( jeśli żona i czas pozwoli ) 35. BABA 36. Pokemon 37. Arty 38. AGL 39. Mhv (się postaram być.) 40. ATomek i Kuba 41. Zibi ... 49. Elwood 50. Jendrus i/ewentualnie Kubas (jak poskłada tego parcha ) 51. Robert & Patryk ( 2-wie Yamahy XT ) 52. Strobus1 53. mad.dog 54. biker&robert (2 katy lc8) 55.MISZAA 56.SZURPIK 57.BOB 58.DAREK 59.BATMAN |
dobra podajem oficjalne namiary na latosi Rajd 19-21 10 2012
miejsce : akalice Ciechanowca dokladnie nalezy sie kierowac z Ciechanowca na Siemiatycze albo odwrotnie droga nr690 na slupkach przy drodze sa namaliowane nr km trzeba znajsc takien 26km 1 slupek 26km 2 slupek tam bedzie krzyz kolo niego jada w drogie polna jakie 400 m tam je szczalnica i wszystko trzeba tez miec troche euro dolarow na jakies skromne skladki skliepy wielkosci 2 stodol znajduja sie tak ok 6km w Ciechanowcu je ich tam duzo cpn Arlen tez tam je tyle na terenie szczalnicy niema ZADNEGO ORANIA !!! kto to oleje poniesie kansekwencje:vis: spanie pod chmurka agnisko bedzie ...... co nie jasne pytac |
namiar gpsssss :at:
|
strzelać nie będą do zwierzyny na moto , bo to nigdy nie wiadomo??:)
|
Cytat:
|
A huja!!!
Nie ma żadnych namiarów gps i nigdy nie będzie. Trzeba uruchomić mózgownicę i trafić. Tym razem w organizację rajdu palców prawie wcale nie maczam z powodów różnych, o których nie będę teraz pisał. Zajęli się tym młodzi i prężni za co już teraz im się kłaniam. Miejscówka jest tak jak Wojciech pisze wyżej 5 km za Ciechanowcem w stronę Siemiatycz i 1 km od asfaltu. Każdy trafi jak chce. Wracając do prośby Wojtka, żeby nie ryć terenu na miejscu noclegu, to dodam tylko, że miejsce mamy fajne, dostalismy to dzięki uprzejmości koła łowieckiego. Obiecaliśmy, że nie będzie zryte i posprzątamy po sobie. Powstrzymajcie emocje do soboty. Naryjecie się na całą zimę. Moja propozycja kary za rycie to wysmarowanie motocykla obornikiem. |
my w traktorach nie mamy pagierow je napisane wyzej jaka drogai dzie szukac
|
Cytat:
|
Cytat:
|
No ba. Trzeba się jakoś upodobnić do tubylców.
|
odechce sie rycia po ostatnim odecinku specjalnym :umowa:
|
Poznasz moto ryjownika
po zapachu obornika akcja odniesie pewnie taki sam sukces jak akcja policji pt."będziesz warzywem" |
Ja dodam tylko, że kanserwy, zupki made in china i inne herbaty i kubki weźta ze sobą, będziem mieli wrzątek od pobliskiego gospodarza to może nie pomrzemy z głodu :D
Za oranie będzie kara w postaci służenia za cel na szczelnicy :D |
szczelnica mówisz ? to za oranie będzie ostrzegawczy szczał w tył głowy :)
|
A mleka gdzie nadoić bedzie?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Śledziów jeno nie nawieze, bo by zdechli, podróż tak długa i męcząca. Koniów za to całych dwóch owsem dokarmił, to i wiedzo, że robota w terenie czeka. Hejta, wiśta wio! |
Niestety odpadam:( To już moje szóste podejście do waszej imprezy i zawsze kupa:mad: w sobote musze być w mięsnym:mur:
Wypije wasze zdrowie w garażu:chleje: Pozdro ROLNIKI:Thumbs_Up: |
Ano se obluukalem :) pokaźna ta strzelnica, wiatka imprezowo ogniskowa jest więc posuszyć się będzie gdzie.A różne tory som i brodziko-basen :) wygląda bb fajnie :) a i po nocy będzie szło trafić :)
|
A nie będę świnia i podeślę linka http://www.e-rogacz.pl/index.php?vie...mid=11#joomimg chyba że chodzi o inne miejsce.
ten rogacz to mi nie pasuje;) |
Trza za postępem iść (dwa kroki z tylu, z kuniem - a nawet dwiema, z godnościom).
Jako rolnik postępowy nagrałem se mapkie na sidi: http://i45.tinypic.com/2dwby81.jpg A szkolenie z gps-a ja przeszedł... u Kaziuka. Chwilę się zaciąłem, przy nauce ale przyswoiłem wiedzę, jak należy. |
[QUOTE=Elwood;263776]Trza za postępem iść (dwa kroki z tylu, z kuniem - a nawet dwiema, z godnościom).
Jako rolnik postępowy nagrałem se mapkie na sidi: http://i45.tinypic.com/2dwby81.jpg oooooooooooo i to to jest mapa a nie jakieś giepeesy dzięki Elwood |
Ja tylko chciał spytać czy łobie nocki w tem samem polu bedziem spać? Bo na pierwsze mogie ja nie dojechać, ale na drugie do ja już przyjede, znaczy się w sobotę koło południa.
|
prosim w takim wypadku do nas dzwonić.
|
lazyjack piękną mapka, lecz droga docelowa do punktu zbiórki jest po zakręcie w prawo, usytuowana pod kątem 80 ctopni do drogi 690 jadąc od Ciechanowca, lecz jeśli bardzo komuś zależy i chec sobie utrudnic dojazd to tą drogą tez dojedzie tyle ze trzeba wjechać w las
|
1. Ivi
2. Trolex 3. Wasilij 4. Rafalski 5. Kryszpiniuk jebieazkwili 6. maniak....motor maniak! 7. Patiom 8. redrobo na aprilii 9. majki 10. siejko 11. frog 12. kozik 13. Cibor 14. MarekSz007 15. Złom 16. czoko86 17. Bubu 18. on sam 19. Rodezjan i dwie suki (Diomedea i Dudu) 20. KIEŁBASA 21. SzymonBBI 22. Ja skromny, garaż może być nieogrzewany, aby napalony! 23. Seba + trzoda na DR-kach 24. Siwy 25. RafailMZZZZZZ 26. Bankowy (kolega chociaż mnie dopisał powyżej nr23) 27. Punkty Pisztu (nadobyl swa stara dr dzwonil no to go tak profilaktycznie wpisze) 28. Świerszcz tez mowil ze chce 29. Harnaś z Gdańska 30. może Nowy 31. Wodzu33 ja motur sprzedałem, ale postaram się kupić prawie nowiuśki na rajdzik , a jak nie to pożyczę może, ale być muszę 32. Adi ostatecznie na dezelu trzymanym na nitach i rdzy. 33. Blackdog 34. lazyjack ( jeśli żona i czas pozwoli ) 35. BABA 36. Pokemon 37. Arty 38. AGL 39. Mhv (się postaram być.) 40. ATomek i Kuba 41. Zibi ... 49. Elwood 50. Jendrus i/ewentualnie Kubas (jak poskłada tego parcha ) 51. Robert & Patryk ( 2-wie Yamahy XT ) 52. Strobus1 53. mad.dog 54. biker&robert (2 katy lc8) 55.MISZAA 56.SZURPIK 57.BOB 58.DAREK 59.BATMAN 60.QBA+MAGDA 61.MAXX+FROTKA |
Mapka lepsza niż pozycje na GPS:bow:.Widać ze był zwiadowcą w PGR :haha2:.
|
Ktos bedzie lecial z Bialegostoku w piatek ok. 17.30? ....dolaczylbym
|
A bedzie kto wozem jechał z Białego lub okolic? O zaopatrzenie mnie się rozchodzi coby dostarczyć, koszuli znaczy się. Nazamawiali i tere mnie kuń nie uciongnie jak zapakuję :D
|
do bielska z białego to wiem kto wozem regularnie lata, ale na tą strzelnicę specjalnie to raczej słabo.
|
jendrus moje koszulki możesz zostawić w domu odbiorę w poniedziałek
|
Niestety dupa, Stado nie przyjedzie tym razem.:(
Bawcie się dobrze.:at: |
To mnie już nie ma Rolnicy i organizatory jak by co jeszcze to juz na tel :Thumbs_Up: czekamy i widzimy się jutro :) :at:
:zdrufko: :chleje: :friday: :beer2: :lol19: :dizzy: ;) :D |
Jendrus. Jeżeli nic się nie znajdzie to myślę, że możesz wszystkie koszulki dla podlasiaków zostawić w domu a przywieźć tylko te co zamówili ludzie ze świata. My już między siebie rozprowadzim jakoś później. Może niepotrzebnie mówię za wszystkich ale wydaje mnie się to logiczne.
AAA i jeszcze. Onanizatory pojawią się na miejscu w godzinach popołudniowego zbioru jaj konsumpcyjnych. Jakby kto wystartował za wcześnie to polecam zwiedzić np hitlerowski obóz zagłady w Treblince. Kawałek drogi. Brać kubki, miski, chińskie zupki, gorące kubki, kawe, harbate- będziem mieli jeden czajnik alektryczny. Na noc wskazane termofory. Pogoda zapowiada się na powtórkę z chlewa sprzed dwóch lat czyli mrozek w nocy a w dzień piękne słońce. Za uszczerbek na zdrowiu nie ponosimy odpowiedzialności. W rozumieniu prawa rajd podlaski nie jest usługą turystyczną. |
Taka mała sugestia, propozycja, podpowiedź organizatorom... tak np było na zlocie gdzieś na Ukrainie... ostatnio padało, błota trochę jest...
http://1.bp.blogspot.com/-ro0wFj1pu-...0920915-12.jpg |
Endrju, moja połowica będzie jechać w sobotę puszką z panią Rafalską więc może zabrać koszulki. Jak coś to PW albo tel.
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 23:17. |