![]() |
No jest ten hardcore, nie ma co. Chłopaki polecieli z adwenczerem w piekło, takie amerykańskie... - prawdziwe :)
|
Cytat:
...ja też chcę z wami |
"Buraki" z Poznania byli na szlifierkach :D
https://lh5.googleusercontent.com/-G...0/DSC00661.JPG fajnie się jeździło na Harrym :D https://lh6.googleusercontent.com/-r...2/DSC00667.JPG |
Cytat:
|
Rubin bez Ciebie Kłodzko to Bytom nie pojedzie :/
Ja chciałem przyjechać ale na czterech kołach z wiadomych przyczyn :) hm. i mam dylemata może Siostra pojedzie |
1. Arturro007
2. Nowik 3. Futrzak 4. Grucha 5. Stachu 6. Bliźniak 7. Kupek 8. Fabrizio13 9. Jagna 10. Raviking 11. Belfegor dopisałem Cię bo Fabrizio Cię pominął 12. trace 13 .kulka 15. puntek i pewnie jeszcze rolnik na transalpie 16. bartol 17. Miras Sc 18. Filozof (wstępnie się pisze ale nie wiem jeszcze jak będzie z uczelnią ) 19. Brambi 20. Winc74 21. borys609 22. Rychu72 23. Betu-wstepnie-ale bardzo chetnie 24. Kasia.--- jak wyzej------- 25. Tropicielka 26. Malena 27. Steve69 ( a co africa się naprawiła w końcu ) 28. Jaro-Ino (Rychu, przekonałeś mnie ) 29. Janusz 30. Ramoneza 31. Jaki 32. Igi 33. Jarek Krypel 34. Zaix 35. Airwolf - duza szansa ze sie pojawie 36. Rumcajs (z plecaczkiem"radyjkiem"oczywiście) 37. mastad85 + Ela 38. kubeko 39. Patiom 40 maniak......motormaniak ! 41. Diverek 42. Brunetka 43. Cudi 44. pałeł +magda z bonusów pies i diabli wiedza kto jeszcze jestem w stanie nawet hulajnoga dojechać 45. greton 46. badiss :) 47. Thorgal77 - myśle że zdąze brzydala poskładać. 48. Misza - Jakaś tam szansa jest, że przyjadę ;) Pałeł spwać coś tam umisz, przyspawaj głowice i przyjedź trampiszonem nie wygłupiaj sie :) 49.Cinas + niewierny na gs650 50. Bicio[/QUOTE] 51.figo+ Luki +kolega z dziewczyna 52. Wolo |
Cytat:
podlaczycie sie do slaskich czarnuchow :thumbup: |
Cytat:
|
jest ktos w stanie mi napisac co przywiezc (jakies jedzenie, ile kasy itp)? Bo bede pierwszy raz i nie znalazlem nigdzie takiego info
|
Z kasą to nie wiem, ale możesz zabrać trochę siana ;)
|
airwolf
byłem 1 raz w ubiegłym roku to mogę pomóc. to tak: 2 litry wódki, 16 piw, ibuprom - najlepiej duża paczka, papier toaletowy, mydło, flaszka bimbru i druga jakaś nalewka domowej roboty, ciepłe skarpety, zapalniczka, lufka czy fifka jak tak zwają u was - do siana, zapalniczka, woda mineralna - dużo wody :D acha, i jak się boisz, to jeszcze wazelina, najlepiej wiaderko :haha2: ps. a tak szczerze, to weź co uznasz za stosowne. i tak zawsze czegoś brakuje a coś jest niepotrzebne. |
3/4 z tych rzeczy zawsze mam przy sobie w motku wiec bedzie git :D
|
Stoppery do uszu ;)
|
tego nie potrzebuje bo sam chrapie jak sie "zmecze"
|
twierdza jest w centrum miasta :D
sa sklepy blisko jest bp :) supermarket tez blisko bo z 600m od twierdzy jedyne co to w twierdzy zimno jak sie spi :) wez latrke aparat no i miarke :) |
Cytat:
Już Ci jestem wdzięczny za przypomnienie :bow: ;) |
Z twierdzy pamiętam jeszcze jedno :mur:
Śniadanie- kiełbasa Obiad - kiełbasa Kolacja - kiełbasa :haha2: bynajmniej do popitki były browary :haha2: |
Cytat:
|
winc74
to chyba dobrze, ze nie trzeba wiele zapamiętywać :D :zdrufko::zdrufko::smoking::chleje::kumbaya::lol19 ::grass::friday::hehehe::beer2::fool2::fool2::rule s: |
ja tam miałem na obiad pyszny placek po węgiersku a w niedziele schabowy :)
ale kto idzie na łatwiznę ten ma kiełbasę :D |
Wiec domyslam sie ze pokoje z klima,masazem i sniadaniem do lozka sa juz zajete.
Nie zostaje mi nic innego jak wziac spiwor i karimate :P Dobrze chociaz ze nikt o swicie nie daje z "rakiety" na pobudke (mam taka nadzieje) Bede sledzil watek,bo sam chce wiedziec na co sie przygotowac :) |
Cytat:
|
Twierdzą jest dużą znajdziesz kącik dla siebie
|
Betu nie szykuj się na nic, bo i tak nic z tych przygotowań nie będzie potrzebne ;)
|
Z przygotowań to będziesz potrzebował motór, paliwo, śpiwór i %%% ;)
|
Cytat:
|
wiec wiem co dodac do swojej listy-tabletki na sraczke.Nie zebym byl "domowym kakakiem" ale po krzakach latac co chwile nie bede.
Bicio-napewno w tej kolejnosci?? A kielbase zjesc trzeba.I duzo popijac :) |
Cytat:
Z tym polemizować nie będę , bo ją też na śniadanie i kolację jadłem rzeczową kiełbasę :) w tym samym gronie co ty :d ale przez 3 dni to przegiecie (co za dużo to nie zdrowo) |
Cytat:
Co w tym roku naprawimy ??:D:D Ja wiem ja wiem u mnie przydało by się wymiana uszczelniacze zaworowe :D:D:D |
czyli jedni przyjezdzaja %%%%%%% a inni naprawiac.
Kolejny punkt do notatnika-nie brac narzedzi-bedzie pod dostatkiem :) |
Cytat:
|
Bierze mi tylko 400/500 ml na 1000 km zależę od rodzaj jazdę ;);) Mogę spokojnie jechać nawet terenem a kto wie czy tego nie uczynię ;);)
|
Hej chłopaki jak tak dalej będzie ze by dojechać do Kłodzka trzeba będzie zakładać łańcuchy :cold::cold::haha2::haha2:
|
mysle nad adv w lubuskiem ;)
|
Spoko, jako że my chyba bardziej na południe ;) to u nas już upały i pełne słońce :D
|
zastanawiam się czy zakładać podwójne skarpety wełniane czy od razu całe śpiwór ze by dojechać do twierdzy ;);) jedno jest pewne to będzie zlot dla prawdziwe twardzieli ;);)
|
damy rade :)
|
Będzie Elephantentreffen w wersji afrykańskiej. :D
|
no ten założyłem na faceboku wydarzenia w grupie afrykańskiej jeszcze niewiem po co no ale jest :)
|
rzuć linkiem
|
http://www.facebook.com/events/525213177521402/ co prawda fejs na forum sliski jest :)
|
Co taka cisza? Mam nadzieję że przyjedziecie?
|
sie qwa odezwal aktywny user :D
wincu , obudziles sie zesnu zimowego? znacz wiosna idzie :D |
Cytat:
|
Diverek,kład suzuki dominator też jedzie z Wami ? :D
|
Cytat:
|
My mamy zamiar wyjechać w piątek w południe i pyrkać aż dojedziemy.
Jak jakiś szaleniec będzie nas chciał wyprzedzić to ma w zęby :) (jak go dogonimy) Mamy się kierować śladem petów na ziemi?bo dokładnie to nie wiem gdzie to jest. Podejrzewam ze w jakieś twierdzy. Choć wydaje mi się ze będzie już z daleka słychać. |
najtrudniejszy odcinek jest właśnie na samej twierdzy, jak tam w zeszłym roku dojechaliśmy o północy, to ją całą ze dwa razy objechałem zanim trafiłem w odpowiednią ścieżkę ;)
|
Na twierdzę wjeżdża się "od tyłu" przez taki parczek jakby. Najlepiej pytać o BP koło twierdzy a potem to już z górki. Rok temu jakieś remonty były to faktycznie trochę trzeba było pokluczyć po samej twierdzy :)
|
Twierdza zaklepana. Kible też. Jeno ze słomą może być problem bo zima była wyjątkowo sroga. Weźcie karimaty. Aha. Stół ma być.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:31. |