![]() |
O 8 to się jeszcze Cześka szuka :D
|
to o której umawiamy się na stacji paliw przy wylocie na Bielsk? 8?
|
Ja i Takisam wyjeżdzamy o 8 kto ma ochotę się podłączyć zapraszamy.
|
Cytat:
|
Ok to będziemy na stacji ok 8 :D
|
I co taki spokój??? Pojechali już czy gdzie som :D???????
|
w robocie :mad: kuła wysiedzieć nie mogę!
|
Szefowo. Nie nakręcaj się. Ludziom już te nasze rajdy obrzydli jak kocie gówno.
|
Za dwie godziny startuje trzoda z Białego:at:
To może przed zmrokiem dojedziemy :D |
seba weź maskę do nurkowania z długą rurką żebyś błota nie zassał
|
Seba Ty jak przyjedziesz to kluczyki do przechowalni oddaj, bo znowu się zgubią :D
|
Wasil, Prezesowo Wiedzę, że Wam w rabocie już też co innego w głowie :D
|
Obiecanki cacanki a potem tylko asfalt.
|
eh ja widze, ze tu sie nawalnica przetoczy burzowa w sobote, cholera trza bedzie jakis uszczelniacz do namiotu zabrac, bo konstrukcja za 37 zlotych z aledrogo nie wytrzyma tego. czy ktos moze zalatwic sznurek od snopowiazalki? mam plan tylko sznurka nie mam.
|
Cytat:
Cytat:
|
1 Załącznik(ów)
Krótka zajawka :)
|
dawaj więcej (muszę zobaczyć co straciłem )
|
5 Załącznik(ów)
Swoją drogą wątek o BMW powiększy się o kilka stron po dzisiejszym dniu na rajdzie...
|
ja już od godzinki w domu : D: D fajnie mieć blisko : D: D: D: D jak zwykle zajebiscie było,dzięki wszystkim za wszystko:bow::bow::bow::bow:, i generalnie chyba nigdy jeszcze na żadnej imprezie sie tak nie wyspałam jak teraz:D:D
|
Słaba pogoda na powrót, i mnie wczoraj deszcz złapał na trasie. Rajd jak zwykle super, dzięki świetną organizację i towarzystwo.
pozdrawiam |
Blink,chodzi o : "Golf mit happy end" ? :hehehe:
widze gruuuuuubooooo było :Thumbs_Up: |
Serdeczne dzięki wszystkim za wspaniałą zabawę, miłe towarzystwo oraz cenne uwagi :bow: Pozdrawiam i do zobaczenia:at:
|
Pięknie zmęczony, szczęśliwy i baardzo brudny wróciłem w deszczu:-) . Plan wykonany. Sprzęt przetestowany. Dzida i trzoda pierwyj sort, spasiba balszoje wsiem.
|
Babo skradlas mi wypowiedz. Dziekuje wszystkim za wszystko. Jadziem dali. Do nastepnego.
|
Było zajebiaszczo, powrót do domu deszczowy i torche błotny :)
Dzięki i do następnego... |
a tu mamy foty jakies :)
https://picasaweb.google.com/A.D.bab...eat=directlink Wojtek, to specjalnie dla Ciebie...tygrysku ty :haha2: |
Ja również dziękuję za mojego pierwszego motocyklowego "OFFA";) Już chyba rozumiem fanatyków AT. AT JEST ZAJEBISTA!!
P.S. Fajna trzódka wasilczuku:) Pozdrawiam wszystkich!! |
Dzięki za wspaniale spędzony czas, za pomoc i w ogóle za całokształt imprezy. Mimo strat, i tak zaczynam myśleć o kolejnym rajdzie. Zatem do zobaczenia :-)
|
Ja również mocno dziękuję.... Wspaniali ludzie...... Wspaniały czas....
|
Grupa rolników z Ciechanowa, DZIĘKUJE za pierwsze w tym roku prace na roli PODLASKIEJ.
Było w ci......kę. |
Ekipa warszawska, nie bez przygód, ale też już dotarła.
Dzięki za gościnę, u Was zawsze czuję się lepiej niż w domu! Złom |
https://picasaweb.google.com/1168342...nyPodlaski2013
Dzięki było Super, a na powrocie lekki szuter jeszcze mam uśmiech na twarzy. |
widać na ostatnich fotach moje akalice (seba was zaciągnął )
|
Nie wiem czy tutaj mogę zapytać? Jeśli nie, proszę przenieść. 5 fotka od końca - osłona lamp - czy można prosić o jakieś szczegóły? Gdzie, za ile, od czego, montaż? Co prawda, tuż przed odjazdem widziałem na żywo, ale trochę się śpieszyłem...Za odpowiedź będę wdzięczny :bow:
|
Oglądam sobie zdjęcia z dzieciakami a syn w pewnym momencie krzyczy:
"OOO BABA!!!!!!!!" hahaaha. Dzięki wszystkim za przybycie i fajne wspólne dzidowanie. To był mój pierwszy rajd na którym, można powiedzieć, że bylem i nie byłem. Do jesieni. |
Wróciliśmy razem z załogą BMW w deszczu, bezpiecznie i w jednym kawałku.
Dziękujemy wraz z Madzią zauroczoną po raz kolejny gościnnością Podlasiaków i urokiem waszej ziemi. Rajd jak zawsze udany i mamy co wspominać i oczekiwać z niecierpliwością wykopków jesiennych. Dziękujemy za to że komuś się znowu chciało i zorganizowaliście mega super przejazd, oraz miłą atmosferę, niezapomniane doznania i olbrzymią ilość wspomnień, które na długo zostaną w naszych głowach. |
OSŁONY LAMPY - SIMSON S50 lub S51 (taki z lat 80/90) allegro -około 30 zł/kpl.
biaksem ściąć rant ok.60%,coś tam podciąć i wejdzie pod czachę.(czachę zdjąć) Dla zdolnego dobromira ok.2 godziny roboty |
Widzę, że pałlicjanty wczoraj odwiedziły obozowisko. Dziś rano w Proniewiczach zatrzymywali czarnuchów. Między innymi życiowego partnera Adelle :)
Było dmuchanko? |
Było super fajnie, do zobaczywska następnym razem.
Poza dzidą, trzodą i najebką odhamiłem się troszkę słuchając ciekawych historii Podlasia. Wizyta w synagodze i na Garbarce bardzo ciekawa. |
Złom, udało się ogarnąć Paulinę, czy hol był?:)
piki (również zadowolony ze swojego pierwszego grupowego wyjazdu :Thumbs_Up:) |
Było super i jakoś przebitych dętek było mało :) .
|
Co tu pisać :) fajni ludzie, zdrowy klimat, ubaw po pachy - full relaks! - bezcenne i nie dopodrobienia.
Fatum Bankowego przejął Zybi - no może nie do końca bo tylko 1 guma - oby nie bo po co sprawdzać to! |
Cytat:
Coś powykręcaliśmy, trochę pomacaliśmy motóra, trochę się popatrzyli i pomogło - motór nie domagał ale z każdym następnym kilometrem wracał do formy. I jakoś całkiem sprawnie się dotoczyliśmy do stolicy. |
wielki dzięki za trzodowanie
1 Załącznik(ów)
nie wiem komu i gdzie zrobiłem te foto ale było zaje.... :)
|
|
Wailu, to wspomniana piosenka?
Byłem na tamten czas w Gibach fajowa impreza...tylko dzień mi umknął :D |
Tu inna wersja tego z "pokazywaniem" https://www.youtube.com/watch?v=yZtBIdKr3Ds
|
Cytat:
No i IX Rajd przeszedł do historii! Dzięki,że byliście,że chyba się podobało i że może przyjedziecie jeszcze ;). |
ja tylko zaluje ze ta druga miejscowka bez krzakow byla :( ... po autokonsultacji i wniknieciu w swoj umysl stwierdzilem ze to jednyny powod mojego powrotu musial byc.
... aaa, dziekuje ekipie z lublina za porady jak dociazyc LC4 by spelnial wszystkie normy wzorowego krazownika.:) |
obawiam się , że jeszcze sezon i Czesiek straci pozycję lidera :haha2:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:36. |