![]() |
Trauma pozostała ;) Ale tu nikt butów ręcznikami nie wycierał... :)
|
Cytat:
|
ludzie to ośrodek harcerski, a nie oazy. Nie zrobiliśmy niczego, czego Ci ludzie by do tej pory nie widzieli :)
|
No może poza szronem na motocyklach :D
|
Ten szron to naprawdę mnie zakręcił.
Wychodzę o 21.00 z baraku zaspany a tu widzę na moto szron, myśle...qwa mać przymrozek czy co? Dopiero po jakimś czasie zajażyłem co się dział :) |
Panie i Panowie...
jak tak czytam ten temat to odnoszę wrażenie, że na spotkaniu przyjaciół Radia Maryja pojawiła się malutka grupa dzikich troglodytów i zrobiła tam straszne rzeczy:oldman:. Wszyscy to aniołki a tylko jeden czy dwóch tą całą tszodę zrobiło.... Wydaje mi się że spotkanie jak i inne poprzednie obfitowało w różne wesołe sytuacje, jedni nakręcali drugich i tak dalej. Miałem przyjemność bycia tam z wami jedynie kilka godzin ale i tak warto było. Już wtedy chodziły w podchmielonych głowach pomysły o dziecięcych korzeniach... czyli: jak dorosnę zostanę strażakiem" i inne nie mniej wesołe. Gdyby wszystkie zostały wprowadzone w życie na tym by się nie skończyło. Fakt że jeden czy drugi z nas troszkę sobie pofolgował nie wynika, moim zdaniem, z tego że jeden jest nieodpowiedzialny, ale z tego że jeden z nas łatwiej uległ namowom innych. Panowie i Panie (teraz w odwrotnej kolejności:) ) Jeżeli będziemy tak strasznie piętnować takie drobiazgi, to za rok najwyżej dwa można nasze spotkania odłożyć w niepamięć... swoją drogą, gdyby podczas moich praktyk w czasie moich studiów były tylko takie imprezy, to teraz nie miałbym co wspominać. |
Ja nie bylem to sie nie wypowiadam.
Jedna tylko uwaga. DLACZEGO JAKO PODROZNICY, TRZODOWNICY, BRUDASY I BAMBUSY NIE ROBIMY TRZODOWISK W MIEJSCACH DO TEGO PRZYSTOSOWANYCH. Jakis kurwidol, polana, chujogora z dala od ludzi. Namiot itd. Koszty organizacji 0 PLN. Cudujecie z jakimis domkami, osrodkami wczasowymi... |
Cytat:
|
Jest tylko mały problem. W takim terenie niektórzy mogą się zgubić i już nie odnaleźć :dizzy:A byłoby szkoda ;)
|
Wtedy uruchamiamy akcję ZAGINIONY W AKCJI i dopiero robi się zabawa w chowanego
|
jestem za. to nie forum varadero ani bmw zeby robic zloty w kurortach za 500zl za łikent.
Kokoszka proponuje na miejsce takeigo zlotu tą polane cos mi spali pod monastyrem ostrog, cośmy z rana utopili afryke :) |
Cytat:
|
na tzw NO CZEŚKACH organizopwanych nad Bugiem jest ogólnie róbta co chceta....i te imprezy trwają już od kilku lat, pomimo zajebistej dzidy, trzody i najepki...a jest na prawde ostro
i nic się nie płaci |
no to żarcie też już mamy zapewnione...będą kurczaki pieczone
|
puszcze wam jutro foty, to zobaczycie że się da a imprezy są "eleganckie":dizzy:
no i że się da tak zrobić, żeby wilk był syty i owca cała |
na podlasiu wszytsko jest możliwe ;) :p
|
:D to sie zrobi na podlasiu...coś ala Agro....też nad Bugiem, ale bez oficjalności:D
|
jesli to co co robilscie to byla trzoda, to co powiecie na to.. http://www.youtube.com/watch?v=NIXAK...eature=related a ropucha przestancie qur.. linczowac bo jedyny mial jaja zeby sie przyznac... mialem sie nie odzywac bo mnie nawet na naszej pieknej ziemi nie ma... zreszta... ropuchy chyba pod ochrona sa .. no nie?
|
Ja tam pod tym linkiem nie widze trzody. Widze za to gościa który naprawde zawodowo jara kapcia jakimś supermoto
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Tytułem uzupełniania.
Straty nie były liczone w cene zlotu. Straty częściowo póki co pokryłem z własnej kasy. W dniu opuszczenia ośrodka pozostawilem 700zł na rękach dozorcy na podstawie ustaleń z kierowniczką ośrodka. Ponieważ pare osób prosiło mnie, abym przyjął zapłatę po zlocie tak też się stało. Kasy zlotowej pozostało 125zł. Wpłaty uczestników po zlocie - 120zl Wydane z własnej kasy pieniądze - 455zł Rachunek jest prosty - 700-125-120 = 455zł Kwota w wysokości 455zł przynam się szczerze, że nie jest dla mnie małą kwotą. Teraz mniej miła sprawa - strażacy przyznali się do gaśnic. Nie ma dalej wyrwidęba oraz wesołka jaki lubi szyby tłuc - dalej czekam na ujawnienie się w publiczny/prywatny sposób. Chciałbym nieśmiało wspomnieć o tym, że nie lubie dokładać do cudzych wybryków a tym bardziej jeszcze za nich zbierać opierdziel, dlatego proszę delikwentów o załatwienie sprawy. |
Dobra to robimy zrzutę ... tylko pytanie po ile ?
|
...wchodzę w to...
|
Cytat:
Jakies 10-15-20 zl od lba :Thumbs_Up: |
Raczej nie uda się wyegzekwować. Kto to bedzie scigał sprawdzał itp.
Jestem za zaplaceniem z kasy forum, zeby sprawa nie wisiała na Ramiresie. Jak ktoś był na zlocie i bardzo chce - niech po prostu wpłaci roczną składkę skarbnikowi. nr konta podam na priva jesli ktos nie ma. Trudno. |
Cytat:
|
Cytat:
|
OK, good idea :)
|
dla mnie git.
Zostawmy ten temat do piątku i jak nie bedzie jakis zdecydowanych "NIE" ze strony składkowiczów to idziemy w to. |
ale ja chciałem gaśnicę spałcić sam bo się nią trochę bawiłem tylko nie wiem ile mam wpłacić ;/
|
JareG napisał:
To moze jakis maly kompromis: zeby sprawe szybko zakonczyc kasa dla Ramiresa z konta forumowego, a wszyscy chetni obecni na imprezie co laska na konto. Zas skladki swoja droga :) To dobre rozwiązanie i wytrącimy ew.argument, że na najepkę to to mamy z kasy, a dla dzieci to nie. Także Ramires sam nie może odpowiadać finansowo i moralnie za trzodę imprezowników. Ja deklaruję się wysłać przelew na konto forumowe: 30zł-składka forum 30zł-posprzątanie krajobrazu po bitwie Ps.Podos jeśli możesz to podrzuć mi nr.konta, gdzieś miałem ale wcieło pozdr. |
powiem wam ze sie podłamałem troche
tymbardziej ze staram sie cos dla was na nowy rok zdziałać dopiero teraz odgrzebałem ten temat i teraz wiem czemu ramires pytał czy sie biore do roboty cóz bedzie tzreba uwzglednic wszystkie rady w tym watku :) |
Podać mi tu proszę na jaki numer konta mogę wpłacić kasę (50zł) za straty z mojej strony....forumowe 30zł wiem gdzie puścić :) pisać i to szybko póki nie kupiłem prezentów pod choinkę :)
Wesołego Alleluja :) Strażak Ropuch |
Cytat:
|
...da się zrobić :)
|
Cytat:
|
...e200g, piszesz w taki sposób jakbym to ja był winien wszystkich zarzutów i całego młyna z podsumowania spotkania !! Koc gaśniczy mi nie potrzebny, bo niczego gasić nie musiałem...skończcie już z durnymi przycinkami, bo w efekcie okazało się że straty są niewielkie !!!
Przyznam szczerze, że następnym razem (jeśli takowy w ogóle będzie miał miejsce) mocno zastanowię się czy napić się trunku w Waszym towarzystwie wypada, skoro ma to mieć później taki, a nie inny wydźwięk..... Czekam na nr konta nie jak na wyrok lecz uczciwe podejście do tematu względem poczynionych braków... Nie czuję się winny i nie proszę o wybaczenie, wczytałem się już w temat i to mi wystarczy.... Pozdro R |
Cytat:
|
Dajcie spokój, moim zdaniem wątek zupełnie niepotrzebny. Powoduje tylko, że sami urabiamy sobie opinie. Wygląda tu tak, jakby na zakończeniu odbyła się jedynie chamska najebka z dymami i nic więcej. Gdzie bawi się tylu krewkich chłopaków, jakieś straty muszą być, a przecież nikt sie rozwalił, nie skasował motocykla, nikt nikomu buzi nie obił, wszyscy się dobrze bawili i jak znam życie wielu było, co z radością patrzyło na zaklinanie przez Ropucha śniegu :)
trzeba tylko trochę "posprzątać": pokryć straty, naprawić zniszczenia, i pani Kierowniczka i właściciele ośnieżonych motongów na pewno dadzą się ułagodzić, i będzie po sprawie. |
Coś mi się zdaje że musimy jakieś szybkie spotkanie "rozluźniające" zorganizować.
Wydawało mi się że temat jest już dawno zamknięty ale widać, że w dalszym ciągu niektórzy mają jakiś niedosyt. |
Mają niedosyt Ci których nie było na zakończeniu, i najwięcej do gadania.
Giziu, Ropuch normalna zawiść ich skręca. Spotkanko rozluźniające? Jestem zaaaaa. Tylko teraz to narty już mi w głowie, ale jedno nie wyklucza drugiego. pozdr. |
Popełniłem przelew w kwocie 80zł na konto Mateo.....więcej w tym temacie się już nie wypowiem :)
Pzdr i do miłego na jakimś rozluźniającym w doborowym gronie :) |
Cytat:
|
Mam nadzieję, że zabierzesz mnie ze sobą! A, i noclegi w tym samym składzie - bez Sławka, Gizia , JarkaAT nic z tego.
|
Lena, bardzo się cieszę że te dwie noce spędzone z Tobą-Wami zapamiętałaś i tęsknisz za nimi.
Ja też nie mogę się doczekać następnego spotkania. A propos, to chyba już czas coś planować :) |
Dzień dobry, zastałem Puszka?
Znany jest na tym forum zwyczaj usilnego proszenia, ponawiania próśb i jeszcze raz przypominania w celu publikacji jakiejś relacji. Więc ja nieśmiało zaczynam prosić o filmik z zakończenia. A żeby nie było, że należę do tych, co tylko biorą - załącznik owijam w podanie i stawiam przed monitorem. Pozdrawiam |
lena towarzystwo miejmy nadzieję nie zmienione będzie( przynajmniej nie mniejsze) na rozpoczęciu, także kto prędzej się pojawi będzie rezerwował miejsca dla składu z zakończenia :)
|
Chłopcy, trzymam Was za słowo.Do miłego!
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:18. |