![]() |
Odtrutke? Chyba szczepionke, my mamy medicine ;) :grass:
|
czy hasło 'aśnaebiemy' w poznych godzinach czwartkowych bedzie aktualne? :D
bede gonic 400 km po arbeicie, wzbudzcie proszę tumany :grass: kurzu, zeby latwo bylo trafic na jedyny wlasciwy trawniczek.. |
Tumanów to nie zabraknie... w sensie dzieci wiatru i kurzu :at:
Ja myślę, że hasło to DTN!!! |
Zatrzymałem się dzis na światłach w Oleśnicy(miałem przelecieć na blado-czerwonym :) ),zerkam w prawo,widze gościa leżacego na trawniku,myśle:znam gościa .Gościu wstaje podchodzi do motura oglada parcha i pyta:Przepraszam,jeździsz może na Kłodzką ?
Wtedy zajarzyłem : Zwiechu co jeździł trójką z silnikiem z siódemki,teraz ujeżdża ją Jego brat. Okazało się,że jadą z kolegą rowerami nad morze,robią naqwrotke i lecą do Kostrzyna na Wooda :D Ruszyli wczoraj z Żywca Demolka,Masz jakwbankuszwajcarskim Afrykański Pomór Świń :lol8: |
Dzisiaj w poplochu, z powodu notorycznego braku czasu, dokonałem wyprodukowania likarstewka. Czerwonego w ty roku nie będzie. Będzie a właściwie juz jest CZARNA porterowka. Na razie , jak na mój gust, jest petarda. Ale ze względu na nocną jazdę nie mogłem dokonać szerszej analizy spektrum smakowego. Mój aerometr, ten w paszczy, wyraźnie wskazuje że moc czerwonego jest przekroczona. Chyba trzeba będzie przemyśleć rozcienczenie, bo może dojść do zanikow pamieci. Na razie jest równo 20 litrów i Brunetkowa truskawkowka. Podołacie wyzwaniu? :-) Nie wiem tylko czy wm tym roku zrobimy offa? Czas pokaże.
|
Cytat:
Nie wiem jak tu do Was i czym jechać |
No weż żesz nie pitol z tym brakiem offa,a tradycja ?
|
No to zostały dwa dzionki do wyjazdu na imprezkę:)
|
Ramoneza i tak dla ciebie będzie zawsze MALO OFFU :D:D:D
damy rady ;);) ekipa jest odpowiednia :Thumbs_Up::Thumbs_Up: |
Cytat:
|
Brunetko, Diverku, sprawy się u nas nieco komplikują, otóż niektórzy z nas (wujki) dostali bandę gówniarzy (17-18l.) pod opiekę i nie bardzo jest co z nimi zrobić. Zapowiadałem się, że będzie nas 4-5 osób, a tu nagle zrobiło się 8-9 chętnych. Czy to nie będzie dla was problem jak przyjedziemy nieco liczniej niż się zapowiadaliśmy?
|
O to zajebiozka bo ja biorę na plecak swojego 17 letniego bratanka będzie miał towarzycho w swoim wieku a nie tylko duże dzieci :D :friday:
|
Ja już w środę startuje!!!!
|
nas bedzie 4 lecimy puszka:drif:
|
17 -18 lat hm.... tak zwane świeże mięsko :haha2::haha2::haha2:
jakoś się pomieścimy, nie marudzić tylko przylatywać :) za domem jest kawał podwórka jak i przed domem, damy radę :) czekamy na Was :) dziewczyny, w czwartek chyba o 18 gra arturrroooooo ;) z naszego forum, idziemy porzucać na scenę staniki i...... :) Ravi idziemy tam na bank , ja też już czekam na błotko http://www.gazetalubuska.pl/apps/pbc...CK01/140729460 |
Cytat:
|
Dziewczęta. Gramy w PIĄTEK! PIĄTEK 0 18 :):):) NA WIOSCE MOTOCYKLOWEJ :)
|
We czwartek gra The Bil, ech zajebiści kiedyś byli,niestety chyba wyjadę dopiero w piątek rano
|
Arturooooooo będziemy będziemy jak nas tam wpuszczą, a jak nie to przez płot wejdziemy :) albo załatw nam jakieś vipowskie wejściówki jako Twoje wierne fanki :haha2:
Najwyżej zakują nas w kajdany - sama przyjemnośc być zakutym przez gwiazdę światowego formatu :haha2::haha2::haha2: |
Dowody rejestracyjne od motocykli weźcie to wpuszcza :)
|
to może i ja wpadnę ale dopiero w sobotę będzie jeszcze miejsce na trawniku?
|
Też będę ale pewnie gdzieś na polu woodstockowym. W tamtym roku próbowałem wejść na wioskę motocyklową i nie wpuścili.
|
Brunetka :D no jacha ,że włazimy pod grzybka :D
ja już spakowany :D przebieram nóżkami |
Bawcie się tam miło :)
|
ja też przebieram już nóżkami....
offika pod grzybkiem trzeba koniecznie zaliczyć :) f4u - zawsze możesz wbić się do kogoś do namiotu :) |
No i okazuje się że z Łodzi lecę sam, zatartych silników i niebieskiego namiotu nie będzie.
I teraz zastanawiam się na którą wioskę jechać :lobby: |
Brunetka pomysł z wbiciem do kogoś do namiotu kuszący:-)
|
Cytat:
Ja za chwilkę startuję z SOsnowca :at: 50jeden303839 |
Startuję jutro rano z Wrocka, w planie unikać czarne.
Ktoś dołączy? |
Cytat:
Szkoda, że jutro startujesz. Ja w piątek rano i plan jest taki sam jak Twój :-) |
Jak mi się przesunie na piątek, to może przez Złotoryję polecę? :)
|
Ja z prezesem właśnie startuje
|
słuchajcie ja będę w domu dopiero ok 17, więc jak coś byście potrzebowali to jak chcecie to podam adres na firmę, to możecie podlecieć po klucze od domu.
Gdyby ktoś szybciej przyjechał. I chciał jakieś rzeczy zostawić, wykąpać się, posprzątać w mieszkaniu, skosić trawę :) Jak bym nie odbierała tel, piszcie smsy bo ja mam w pracy kiepski zasięg. |
Miras to wszystko Twoja wina :) ruszam wieczorem z łodzi bede w nocy to moze poranek nie bedzie za ciezki.
|
My juz rozbicia na polu :)
Mój numer jak by ktoś chciał 794083009 |
Dopiero za 11 godzin ruszam.Myśle,że do południa dotrę do Kostrzyna :D
|
1 Załącznik(ów)
Załącznik 49453
Tak nas można znaleźć , za toytoy pasem pozarowym :D |
Dubel,kubeczek mam w plecaku,będe Cię szukał :D
|
Właśnie się pakuje i jedę do Was puszką ze znajomym koło północy powinniśmy być :D:D:D
|
...i znów siła rażenia parasola połozy wsio w promieniu 50 metrów :D:D:D
startujemy jutro z samego rana :) wiec koło 9 gdzies na polu sie spotkamy |
To zgadnijcie kto juz czeka za domem :D
|
Eh, wkurzacie tylko.Ja dopiero juro koło południa się wybiorę.
|
Siedzę w robocie i coś się skupić nie mogę :D Parę godzin i dzidaaa:at:
|
Zawitać ie na motowioske?
|
Ja jade prosto na wioske.
diverków odwiedzę w sobotę jak siły będą. |
Lepi idź do końca toytoy i pasem ppoz e lewo do parasola many jeszcze miejsca na namioty.
Pozdro |
Tak zrobię. Miejsce trzymajcie.
|
https://www.facebook.com/Motopomocni...type=1&theater
Motopomocni Przed nami dwa fantastyczne dni na Przystanek Woodstock - Woodstock Festival. Szkolimy na terenie zlotu motocyklowego - namiot kawiarenki. Dwie pierwsze osoby, które nas odwiedzą i poprawnie podadzą algorytm resuscytacji osoby dorosłej dostaną apteczki motocyklowe ufundowane przez Modeka Polska |
Ekipa już powoli się pojawia na naszej prywatnej wiosce afrykańskiej :)
wczoraj odwiedziło mnie kilka osób więc naszych ludków pojawia się coraz więcej :) |
My jesteśmy obecnie w Zielonej Górze , jutro z rana startujemy do Was ;)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:19. |