![]() |
Pierwsza partia dla tych co przysłali adresy wysłana!
|
Panowie i jak śrubki?
|
Czekam na listonosza.
Wysłane z szajsunga |
także nadal czekam na listonosza
|
Ja dzisiaj dostałem.
Dzięki. |
Jak widać poczta robi psikusy. Wszystkie listy poszły polecone więc dojdą późno lub później.
|
Do mnie doszły dzisiaj
|
Doszły ;)
|
trochę trwało, ale poszło.
pozdro |
Paczucha doszła :-)
Wysłane z szajsunga |
1 Załącznik(ów)
Dzisiaj odebralem srubki, fajna robota - solidnie to wyglada, jednak niestety w transporcie sie iglice powyginaly...
Załącznik 61618 |
Niezłe jaja. Ciekawe co mogli robić z tym listem na poczcie że tak pozaginali.
Jak będę w Rzeszowie to wezmę swoje sztuki i Ci przekaże osobiście w ramach rekompensaty. No chyba, że chcesz to wyślę jeszcze raz pocztą??? |
Cytat:
mam 2 które chyba się nie powyginały wiec nie ma ciśnienia - daje tylko info ze jest taka sytuacja i coy ludzie uważali bo można powyginać :) Dzięki za akcje i ofertę pomocy :) |
Wiedzmin wygiął ;)
|
Cytat:
|
Hej ludziska pozakładaliście te śrubki składu mieszanki? Jak się sprawują? Moje są wykręcona na 4,5 obrotu:).
|
Witam czy są jeszcze dostępne te śruby składu mieszanki był bym zainteresowany ;-)
|
Tez bylbym zainteressowany tymi srubkami skladu mieszanki jesli ktos ma podaje namiar:509 13 53 23 Pozdrawiam
|
Na forum weszło około 200 sztuk. Tak wiec ktoś powinien mieć zapas. Mi zostało dwie w zapasie wiec nie pomogę.
|
Ural, ustawiłeś wkońcu dobrze składy na tych srubkach? Ja gdy wykreciłem na fabrykę - 2 i 3/8 obr to nawet silnika nie mogłem odpalić. Jakie masz ostateczne ustawienia?
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
Oooo ja gupi o ja gupi zachcialo mi sie polepszac .Full zapakowana Lalka prawie zamykala licznik bez zajakniecia zadnych dziur itp.tera strzela w wydech szarpie itd. a srubecki skonczone :vis::dizzy:
|
Cytat:
Ale teraz regulacja to bajka :Thumbs_Up: W niedzielę bawiłem się trochę po zamontowaniu Huzara :at: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:20. |