![]() |
Podlasie kolarstwem stoi. Sporo osób lubi pedały.
Michał "Kwiatek" pokazał dziś super klasę brawo http://rowery.org/2015/04/19/amstel-...wiatkowskiego/ |
O kurcze już za naście dni rajd
https://www.youtube.com/watch?v=CYCi...ature=youtu.be |
I tyle z Was zostanie jak tu się zjawicie
https://www.youtube.com/watch?v=4d-5...ature=youtu.be |
|
Marek, wszystkie filmy prywatne
|
Ok nie wiem jak,ale może coś zmienię
dzięki |
Luknij jak teraz
|
bangla
|
Jak sądzicie Seba włączył by wycieraczki w tym momencie?
21 min https://www.youtube.com/watch?v=4d-5...ature=youtu.be |
marek co tak malo filmikow pusciles, znowu karta nawalila hehe
|
Leon masz racje mało.
Ale co się będziemy chwalić jak droga wyglądała https://www.youtube.com/watch?v=sWbN...ature=youtu.be |
Podobno to Łośkoty tak mówił Leon, podlasiak z bagien.
Rzeczywiście zapierdala ich masa wzdłuż drogi. https://www.youtube.com/watch?v=WNs3...ature=youtu.be |
No fajna czaszka.Legenda głosi że to pozostałość po osobniku który zgubił się na RAJDZIE PODLASKIM.:D
|
Cytat:
|
Czaszki brzozy agenci przebrani za łosie bedzie wesolo
|
1 Załącznik(ów)
No czarnuchy, oto namiary na bazę.Powodzenia!!!!!
|
Nasz menagieer artystyczny czyli "Durszlak" zaproponował nam ładną piosenkę. Postanowiliśmy ją mianować hymnem naszego VIRowego spotkania. W związku z czym wszyscy uczestnicy zobowiązani są naumieć się ją na pamięć. :D
|
To prawie tydzien przed, prawie jak przedwczesny wyprysk;)
|
no i zajebiście i mam już wyznaczonego tracka offem z Turośni Kościelnej. iiiiiiiiiiiiiiiiha
|
a nocleg w tym samym miejscu czy się przemieścimy?
|
Miejscówka zacna !!!!
|
Siedziała na sośnie
płakała żałośnie mamulu tatulu kiedy mi łobrośnie łobrośnie łobrośnie jak na byku skóra tylko pozostanie do je***nia dziura ........... czekamy na dalsze i nowe ekscytujące zwrotki tego legendarnego przeboju |
Cytat:
jeszcze ci lobrosnie jak zydowi broda |
Cieszy się Maryśka,
Że jej cycki rosną. Przedział też ją swędzi, Będzie dawać wiosną. |
Buhaahaa!!
Się zaczęło!! Brawo panowie!! Wygraliście po zegarku, które musicie sami sobie kupić na rynku. |
Przypomniało mi się sprzed kilku lat
"Tato zaśpiewaj majtki całe w kale" |
Cytat:
|
1 Załącznik(ów)
Wyznaczając trasę nie opodal noclegu zobaczyłem magazynek z.......
|
Ja tez chce zegarek!!!
"Żeńcie się chłopaki, Będziecie żonaci, Będziecie se sypiać Z babami bez gaci" |
Czyli liczymy że kobity bez gaci przybędą?:)
|
1 Załącznik(ów)
Cytat:
|
Ruchanie i wódka
to zabawa krótka wielkie pożądanie słabe wykonanie |
Wasil Twoja zwrotka to jak nic dla VIRu sie nadaje:D
|
cos czuje ze Atom nie spi, tylko rzezbi zwrotki...
aha dodam: za najlepsza zwrotke funduje wspaniala nagrode - profesjonalny zestaw - surwiwal pak |
Jedzie pociag jedzie
Po stalowym moscie A ja bym pojezdzil Po mlodym zaroscie |
mkną motury przez pola
błota, rzeki, piachy, by sie obornikiem ujebać po pachy |
Redrobo pisz :haha2:
|
Zostajemy w wilgotnym klimacie:
Zawsze na Podlasiu jest pojezdka dobra jest i sranie w krzakach i czochranie bobra. |
ja nie poeta, niech ktos to zlozy w kupe, doda jakis refrenik co 3 zwrotke i bedzie git:
nagroda: zestaw surwiwal pak:) a tam dodam: smrodek z pachy bije i ze spodni z lekka wazna jednak tylko dzida trzoda i najebka |
jeśli baba puści
jeśli tu przyjedziesz zjesz i ciut popijesz motura ujebiesz |
Dama Trytytkowa paczy
Ktory chlop morowy Z rana moze byc zdziwienie Na majtkach pas startowy |
Jedzie Tosiek w błocie
na łysych oponach największą nagrodą jest brąz w kalesonach |
Pas startowy bedzie z rana
Bolesc glowy tez gwarantowana Blota pelna bedzie Krolowa I zadowolona Dama Trytytkowa Ze chlopy na Podlaskim pojechali I sie przed nia zastrachali Ze az z rana kazdy VIRowy Mial .. no wiecie... pas startowy |
Podlasie Podlasie zawsze wszystkich gości
Za to Podlasianie mają znajomości Krakusy z Krakowa walą na Podlasie bo tam na śniadanie dają po kiełbasie. Poznaniaki z rana będą pić szampana. A słoiki z Wawy mają garść zabawy W głowach wszystkich gości kiełkuje gen zazdrości Bo na Podlaskim z rana samogon jak śmietana. |
Ale będziemy mieli utwór!!!!!!!!!
Złomku bedziesz musiał nakręcic wykonanie!!!!!!!!!!!!! |
Dama Trytytkowa
niezła cichodajka choć namiot zamknięty pogłaszcze cię w jajka jak ona to robi - podlaską zagadką rano ślad zostawi brązową pomadką |
haha, mickiewicz mógłby się uczyć ATomku od ciebie
|
Zrób Siwy edycję posta i wstaw swoje cztery linijki :):)
|
Iwonko, to ja też coś dorzucę - bo wspomnienia wciąż bardzo żywe... :rolleyes::lol8::bow:
Znowu Podlasiaki w puszczę zapraszają, -każą srać po krzakach, w gacie zaglądają... samogon szykują po litrze na łebka, - bo tam oprócz dzidy, trzoda i najebka... trasa zajebista ! Afry glebę ryją - najpierw się ubłocą, potem w rzekach myją... pędzą tszodowniki... czasem któryś stęka, jak motór podnosi, ale nikt nie pęka!.. Dzielnie jadą Dziołchy, -Chopy pomagajom.. jak która przyglebi od razu stowajom! -Jeden czyści spodnie, drugi trzepie bluza a dziesięciu zszywo - oczka we rajtuzach.. Na każdym postoju - by nie było draki, wszyscy prewencyjnie odwiedzają krzaki! Chociaż po przejażdżce lekko jest na duszy, w butach chlupie woda - ale w gębie suszy... Ogień już się pali, iskry w niebo biją, - wreszcie tszodownicy samogona piją!.. Podlaski samogon tutaj polewajom, - i jeden drugiemu "w ryj" zapodawajom... Nikt też nie jest głodny, i w brzuchach nie burcy, każdy kto chce wcina... - chlieb, smalec, ogórcy!.. Impreza udana, - zawsze trwa do rana, porządku pilnuje, "Trytytkowa Dama" !!! Konieczna jest czujność, by nie zalać głowy... - bo w "komie" kontrola, kto ma "pas startowy"!?!.. -_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_- (proponowany) REFREN : -Tu prawie każdemu, piasek w zębach trzeszczy... - w końcu Rajd Podlaski to nie zlot dla leszczy!.. Coby nie zanudzać, tak z rozpędu dodam jeszcze jedną, -bardziej osobistą zwrotkę :Sarcastic: ;) Znów nie mogę przybyć! /lub/ "-I znów koniec Rajdu" (tak na zakończenie zlotu) - aż żal dupę ściska, że nie będę widzieć Waszych mordek z bliska... :at::zdrufko::chleje::friday::lobby::kumbaya::blue s::at::lc8::at: :drif: |
A jakiś nieskomplikowany refren co nawet ja mógłbym odśpiewać miedzy zwrotkami możecie stworzyć
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:28. |