![]() |
ja pytałem w motoforcie ;););) chyba wiedzą lepiej niż wujek Google :D:D:D
|
Cytat:
|
Mniej więcej coś koło tego:
50*28'46"N 17*18'24"E |
Cytat:
|
No to w końcu gdzie mam przyjechać ;)
|
|
Cytat:
|
Panowie, jak bedziecie jechali przez Nyse od strony Opola na Klodzko :at:- to bedziecie mijali cmentarz po prawej stronie,za 300m Orlen (na luku drogi) i jeszcze ze 400metröw pod görke i w lewo :D
|
E tam jadłodajnie z dowozem. Dobrze, że Orlen jest w pobliżu. Tam są dostępne wszelkie niezbędne dla nas i motórów płyny i to 24h na dobę :)
|
ja tam myślę że wszyscy zabłądzą, nikt nie trafi na miejsce przed niedzielą i zlot jak zwykle się nie odbędzie :-D
|
...a ci co dotrą zapiją się z rozpaczy, że reszta pobłądziła :-)
Wysłane z ajfona.. |
Jadąc od strony miasta drogą nr 46 do Kłodzka trzeba skręcić w drogę wewnętrzną widoczną na zdjęciu jest tam reklama Mobila i tablica Motofortu :szukaj::szukaj::szukaj::szukaj: To powinno pomóc:at::at::at:Na Mapy google można to zobaczyć na zdjęciach.
|
1. Fabrizio13+ Aniela
2. borys609 na kateemie 3. Łysy 4. tomkow 5. Radekmoto3 6.ja też,Ramoneza 7.Pluton 8.Insekt+Karolinka 9. zaczekaj ( i co się zacieszasz ojcze?) 10. Grzela 11. Naczelnik 12. Winc74 13.Raviking 14.Kosmal 15.F4u chęć mam ale nie wiem czy uda mi się wyrwać. 16. Stachu 17. samba23 18. Kamyk - jesli moto bedzie gotowe do tego czasu 19. rupert 20. Sulik 21. Delfin697 + Delfinka 22. norbi + 1 23. ednrju 24. Witek 25.bouli+krynk11+jaro 26.Cudak + 4 inne quady 27.bicio 28.pińcet 29.Brambi 30.Szymek9333 31. Gregory_GS. Nysa jest blisko, więc przyczłapię chyba na DR 350 32. kapa33 33. SławekK - Bąbel a ja cycatym gjejesem będę 34. Transglobal |
Słoma jest, dziewczyny ze wschodu już jadą.
|
Wincu ,dla mnie jakomś czarnom poprosze :D
|
Nie mamy czarnej, ale możemy pomalować któregoś z chłopaków czarną farbą... :P
|
Borys Ty się nie odzywaj :D za te twoje dywagacje i tak i tak Masz wpierdol :D, aaaaa i jeszcze nie wiem jakie by były suty na cyckach tej Twojej ,to jej querwa nie dotkne :D sam se bedziesz wypychał z błota albo pod górke :oldman::friday:
|
Spoko, mam linę... i 100 kilo mniej żelastwa na kołach tym razem :)
|
hohoho :P borys na katochełmie przybedzie :P
no to lecimy w offa na calutki dzien :P |
No, pod warunkiem, że się doczekam na oponę, którą zamówiłem... Idzie ten pocztex, idzie i dojść nie może...
Nie jestem Misza, coby na slickach po błocie skutecznie latać :) |
Będę na K60 ;)
|
Bicio właśnie chcesz jeszcze tą MT21 ? Bo będę gnał po czarnym to i zabrać mogę:P
|
Pewnie, że chcę :)
Płacę we fresco :D |
Po nocnej jeździe waluta znieczulająca mile widziana:)
|
Czyli szykuje się nocne łyżkowanie? :-)
Wysłane z ajfona.. |
Ja nie łyżkuję bo mi się felgi porysują :D
|
1. Fabrizio13+ Aniela
2. borys609 na kateemie 3. Łysy 4. tomkow 5. Radekmoto3 6.ja też,Ramoneza 7.Pluton 8.Insekt+Karolinka 9. zaczekaj ( i co się zacieszasz ojcze?) 10. Grzela 11. Naczelnik 12. Winc74 13.Raviking 14.Kosmal 15.F4u chęć mam ale nie wiem czy uda mi się wyrwać. 16. Stachu 17. samba23 18. Kamyk - jesli moto bedzie gotowe do tego czasu 19. rupert 20. Sulik 21. Delfin697 + Delfinka 22. norbi + 1 23. ednrju 24. Witek 25.bouli+krynk11+jaro 26.Cudak + 4 inne quady 27.bicio 28.pińcet 29.Brambi 30.Szymek9333 31. Gregory_GS. Nysa jest blisko, więc przyczłapię chyba na DR 350 32. kapa33 33. SławekK - Bąbel a ja cycatym gjejesem będę 34. Transglobal 35. Rychu72 + 1 Mam nadzieję, że dotrę...... tzn chcę ...... chcieć znaczy móc ...... i takie tam pierdu pierdu. :) |
Łyżkowanie w nocy musi być. Też czekam na oponę. Pozdro dla pana z alledrogo. Wypijemy, pojadymy. Wiater poprowadzi nas!
|
Podobno w sobotę w nocy ma być w okolicach 0°C Mam nadzieje że będzie dużo drewna do ogniska:)
|
-,- brr
wytapatalkowano |
Cytat:
|
zawsze można słomę spalić będzie ekologicznie
|
Cytat:
wytapatalkowano |
no właśnie !!!! :Sarcastic::Sarcastic::Sarcastic:
Pincet nie wymieniaj opon ta z tamtego roku jest jeszcze jak nowa na Golgotę sam raz :lol8::lol8::lol8: |
Jakby co to Szymon z Wojtkiem startują z Legnicy po 14:00.
Ja jeszcze nie wiem jak lecę Ale chłopaki chętnie kogos przygarną. Piszecie na pw to podam namiary :-) Ja już spakowana, prawdopodobnie o 5 rano pierwszy szok przeżyję, potem 8 godzin w robocie i w końcu weekend. wytapatalkowano |
Moja opona dotarła, już na feldze siedzi. Moto nawet działa więc go tam chyba jutro jakoś dopcham.
Ja startuję spod Sobótki gdzieś w okolicach 14-tej, może ciut wcześniej... Wysłane z ajfona.. |
Cytat:
|
I ja sie pojawię , prawdopodobnie na afryce , którą to zresztą kupiłem troche pod wpływem zeszłorocznej twierdzy :P
|
Aśka ,witaj w klubie,też po 5 startuje do roboty ,czyli rozgrzewamy się na miejscu :D
Borys,kto będziechciał z Tobą jechać ? ;) Do jutra Wszystkim :D |
Pińcet oponę wymienił, nawet dwie tylne w tym czasie. I olej przed chwilą. Jeszcze na dotarciu:] Będzie sama wjeżdżać. Ja już mam wekend, zaraz startuję do piły. Do zobaczenia.
|
Cytat:
Nie lubię zimna a i tak się mega cieszę na to spotkanie :-D wytapatalkowano |
Twierdza to zlot dla twardzieli :D:D:D ja tez nie moge się już doczekać ;)
|
Ja szok przeżyję na świeżo:) Od siebie startuję o 20:D Więc na 23 chyba dojadę:)
|
Cytat:
Oj bo w ryj dać mogę dać! :-) Wysłane z ajfona.. |
1 stopień jak wyjeżdżałam. Nie było tragedii :-)
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...b6cb69d9fe.jpg wytapatalkowano |
Cytat:
|
O w mordę:D Imponująca wysokość bagażu:)
|
Asia siadaj na kiere dla przeciwwagi ;)
|
Cytat:
I pamietaj nie jezdzic w muzeach :D |
Na ul. Otmuchowskiej w słońcu 22 stopnie w cieniu 15, zimny wiatr bezchmurne niebo słońce
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:28. |