![]() |
1 Załącznik(ów)
Na pytania odpowiada nasz kierownik
|
Cytat:
|
Haalo!!!! Co zrobiliście Siwemu na Ukrainie :confused::confused:
|
Dajcie spokój, żartowałem przecież :-)
|
|
:DRajd to wielki test dla słabej silnej woli...:umowa:
Już od kilku edycji biorę że sobą tylko 3-4 piwa żeby grzecznie było a i tak w sobotę żeby nie wideokameralne telefony to ciężko by było dojść tołku co się działo :friday::D |
Uważajcie i nie pijcie z Siwym, bo ja jak kiedyś z nim piłem to po mordzie dostałem :D
|
Cytat:
|
|
Siwy Ty kilerze jeden:)
|
|
Cytat:
|
Niech Sluza tylko nadajnik gps do kamerki przyczepi, zeby rano latwiej bylo znalesc :haha2:
|
|
Zapowiadają deszcze - weźcie kajaki i pontony.
|
Kurka, ktos bedzie miec na miejscu cos na komary? Bo nie zdaze kupic...
|
"a czy nie można by się bawić bez alkoholu ?"
No w sumie można, ale po co się męczyć? |
Cytat:
|
im więcej deszczu tym mniej statystów.
podlaski to nie impreza........................................... ................................. to stan ducha niektórzy jadą bo jest a ci co czekają i odrywają kupony bo podlaski czas zacząć |
1 Załącznik(ów)
|
1 Załącznik(ów)
Pendrive z muzą zabierajcie ze sobą koniecznie !!!!!!
|
Cytat:
|
Frogu to Ci się spodoba
|
No to Panie I Paniowie hehehe aby w pionie na kołach i podeszwach ...
|
1 Załącznik(ów)
Pogoda lux malina;)
|
Nie będzie się kurzyć.
|
Prognoza w sam raz dla tych, co sie wahają.
Zrobiłem sobie mały trening przed Podlaskim i wpadłem w jamę. No się załatwiłem :) Taśma Pałer Type zdobi czchę, szklarz zaciera ręce, no i sie zawieszenie wzieło i posikało. Choć raz udało mi się zrobić coś z wyprzedzeniem. Pozdrawiam wszystkich rolników-kaskaderów! przyjemnej podorywki! |
Cytat:
|
ATomku na zawieszenie pampersa i ogień.
|
ATomku śmiem myśleć że już nas nie lubisz, na Rajdy nie przyjeżdżasz,na balu też Cię nie było
|
Cytat:
|
Szkoda, że mnie nie będzie. Najbardziej żałuję tego, że ominie mnie to, co ktoś wyżej napisał- ciasno i ciepło. To jest coś co lubię. Dlatego właśnie jeżdżę motocyklami na męskie imprezy ;D
Niejeden pewnie już w drodze. Ja za chwilę wyjeżdżam ale w przeciwnym kierunku. Jak to się mawia- wybrałem mniejsze zło. Bawcie się dobrze i bezpiecznie. Cieszy mnie fakt, że idea nie umiera. Udanej mokrej roboty!!! |
Cytat:
|
1 Załącznik(ów)
Pierwszy gość już jest w barze
|
Mnie rowniez zal ze siem z wami wszystkiemi nie zobacze, no ale coz...robota
:mur: :vis: Przyjemnego rajdu :at: |
|
Synoptyk niech się schowa :) we wiacie taka gorąca atmosfera że tylko opary idą, miejsca do spania dużo. Spieszcie sie bo Plaku przywiózł pyszne śledzie :)!!!!
|
Cytat:
|
|
|
Dzięki za imprezę!!! Opuchlizna już powoli schodzi z twarzoczaszki :) Nobel za wynalezienie karty pamięci!!! Przynajmniej odtworzę sobie imprezę :)
|
Dziwnie się czułem wracając do domu, jakoś tak nieswojo.
W końcu po 200 km dotarło do mnie ,że całą drogę nie padał deszcz - ot co. Banda z Ciechanowa (szt.1) już w domu. Dzięki za spotkanie i do następnego. |
Ja również dziękuję za fajną imprezę dobrze bylo zobaczyć wasze mordki. Co prawda będę dochodził do siebie pewnie z tydzień ale i tak było warto
|
My też już w chałupie. Dzięki za super zabawę i do następnego :)
|
Heloł,
Dzięki za zajebistą imprezę :) Podlasie rządzi! |
Dzięki za dziką imprezę. Fajnie było was znowu zobaczyć
|
Ja to miałem imprezę. ..
Dzięki za pomoc wszystkim. Niestety piątkowy sparing z duchem puszczy skończył się pobytem w szpitalu |
Cytat:
|
7 Załącznik(ów)
Co tam się działo o matko ..................... Dzięki !!!!!!!!!.Szymon25 to nie Ukraina,to PODLASIE!!!!!!
|
7 Załącznik(ów)
CD......;)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:57. |