![]() |
ładny parkiet w świetlicy, ciekawe co z nim będzie jak kogoś najdzie tam wjechać Afrynia ;)
|
Cytat:
Oczywiście mowa o tym, którego najdzie :p |
w Miedznej Murowanej byly stylowe deski :D i dawały rade, ale dużo dymu było ;)
|
Cytat:
A ja sądzę, że dzięki wszechobecnej, wszystko widząceji wszystko wiedzącej "Straszy Wilgowej WTA" nawet nikomu przez myśl to nie przemknie :haha2: |
A co to kurde będzie spotkanie kółka gospodyń wiejskich?? A gdzie ułańska fantazja? Dawniej było prawie na porządku dziennym, że oficer do knajpy wjeżdżał na koniu :oldman: :rules:
Mało tego, nie widzę żadnych gaśnic ;) |
Cytat:
|
Ależ Moi Drodzy. Absolutnie nikt nikomu nie broni palić gumy na parkiecie w jadalni, wjeżdżać Afrykami do domków i wyjeżdżać przez zamkniete drzwi na taras. Można też dla fanu spalić jakiś domek lub motocykl kolegi.
" - Trzeba mieć fantazję, dziadku. - Trzaba mieć fantazję, synku... i pieniądze" Kawaleryjska fantazja kosztuje... :haha2::haha2::haha2::haha2: W domkach jest centralne, które bedzie włączone ale zabrać farelke nie zaszkodzi. Domki jeszcze nie posprzątane, w Wildze zima trzyma... :dizzy: |
Będzie się działo.................:Thumbs_Up:
|
Do tej pory wpłacili:
|
Też się piszę na 100 % , ale kasa po pierwszym bo kryzys tera :vis:
Mam nadzieję że miejscówek starczy? |
ja podobnie jak jendrus,pisze sie na 100 % a kasa w nastepnym tygodniu
|
Cytat:
|
Witam,
ja mam takie pytanko: czy jest możliwość pojawienia się na zlocie, ale bez kwaterowania? argumentacja: - mieszkam względnie niedaleko ośrodka i nie bardzo opłaca mi się wydawać 360 pln za spanie niedaleko domu (15 min) - poza tym, jeżeli chodzi o żarcie - żre zazwyczaj sam, bo nie jem mięsa, tylko jakieśtam swoje cudactwa ;), kobita też. Ot po prostu chciałbym się spotkać, poznać, pogadać, ale nie, żeby ktoś się czuł oszukany... |
Amnonim, musimy przedyskutować twój przypadek bo rzeczywiście bez sensu żebyś płacił pełną kwotę skoro nie będziesz nocował ...
|
Cytat:
|
Lista nam się powiększa :
|
Kasa poszła 360 zeta...do zobaczyska...Dzida...
|
Cześć,
Chciałem zapytać czy możemy z Andrzejem dokoptować się, niestety na innych sprzętach (byliśmy w zeszłym roku) Dzięki Tomek |
Ależ oczywiście, zapraszamy :)
|
Dzięki wielkie. Miło bardzo. Niebawem realizujemy przelew. Pozdrówka.
|
Nie no chłopaki, dawać te zdjęcia z dzisiejszej wizji lokalnej w Wildze,
super ośrodek:dizzy: Elutka bizneswoman, super szefowa:) ps.Bardzo spodobał mi się mój nowy top cash:haha2: pozdr. |
Nowości w temacie.
Ustaliliśmy że robimy opcję udziału w rozpoczęciu bez noclegu, ponieważ kilka osób zgłosiło chęć udziału a mieszkają w pobliżu lub nie mają czasu na całą imprezę i wpadną tylko w sobotę. Mieliśmy co prawda nie robić żadnych opcji/wariantów ale taka opcja w żaden sposób nie blokuje nam miejsc noclegowych więc postanowiliśmy co następuje : Udział w rozpoczęciu bez noclegu - 100 PLN Poza tym info dla wszystkich WEGE. Jest opcja jedzenia bezmięsnego, ale trzeba się wcześniej zadeklarować żeby panie kucharki wiedziały ile porcji przygotować .. No i jeszcze na koniec zaktualizowana lista:
|
Cytat:
amnonim, 2 osoby, BEZ NOCLEGU, opcja WEGE, 200 PLN |
|
Cytat:
|
Albo wszyscy czekają na ostatnią chwilę, albo będzie kameralne spotkanie ;)
|
+ simi81-namiot 140zł
|
Cytat:
|
kasa poszła - 180 zł - 1 osoba. Dozobaczyska.
|
Przelałem 180 za domek . Autkiem pewnie wtargnę.:(
|
Jedzie przelew.
1 osoba i domek |
Kasa poszła za mnie i za kumpla, 360zł -2 osoby- domek
|
Lewar w postaci własnej przybędzie i będzie spał bez noclegu za 100PLN, które zapłacił z bólem.
|
Aktualizacja wpłat:
|
kasa przelana, 1 os. namiot, dzidaaa
|
o rany, a off to tak na serio o 7:30 w sobotę?:dizzy:
|
Cytat:
|
Puściłem kasę, jutro będzie na koncie:). Chyba jeszcze trzech kumpli spoza forum, ale jeżdżących na nasze otwarcia/zamknięcia (GS 1200) przeleje kasę, więc się Hubert nie zdziw;).
|
Cytat:
|
Aktualizacja stanu trzodowników:
|
A może jedzie ktoś z Wa-wy samochodem w piątek i zabrał by mnie z walizeczką. Napił bym się z Wami, ale środa,czwartek,piątek muszę przykiblować w stolicy i po moto do Gdańska nie wrócę ;(
|
180 zeta wpłacone
|
Aktualizacja wpłat na koncie:
|
hej,
czy dzisiaj jest ostatni dzień wpłat, czy to do dzisiaj miały być wpłaty? po prostu spóźniłem się czy nie? :mur: |
spokojnie , nie nerwowo :)
|
Cytat:
|
no czasem pierwsi są ostatnimi :)
|
KUUUUURRRRRRRWAAAAAA!!!!!! Nie mogę być na rozpoczęciu sezonu, muszę wyjechać służbowo :mur: :mad: Jasna dupa, biednemu zawsze wiatr w oczy, kij w oko i ch.j w dupę.
Jeśli ktoś się wybiera a jeszcze nie zapłacił, proszę, żeby odezwał się do mnie, może by pojechał na moje miejsce a kaskę mi przelał. |
Ferdek trudno się mówi,czasy są okrutne, praca ważniejsza, a może uda się coś poprzestawiać?
|
Poprzestawiać niestety się nie da bo wyjeżdżam 20-tego a wracam 26-tego :mad: Przywalić ściemy nie mogę ani się rozchorować, szef urwałby mi w obecnej sytuacji głowę przy samej dupie. Po prostu muszę jechać, nie mam wyboru :(
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:20. |