![]() |
W sobotę rano ruszam z Ostrołęki, może ktoś się chce podłączyć?
|
Lokalizacja Rajda
Miejsce :
Akalice Ciechanowca dokładnie należy się kierować z Ciechanowca na Siemiatycze(ok 3-4 km za Ciechanowcem) albo odwrotnie droga nr690 na słupkach przy drodze są namaliowane nr km trzeba znajsc takien 26km 1 słupek 26km 2 słupek tam będzie krzyż kolo niego jada w drogie polna jakie 400 m tam je Strzelnica Na Strzelnicy mamy do dyspozycji wiatę grilową. Spanie we własnym zakresie tzn namioty... Jedzenie we własnym zakresie. Masa sklepów w Ciechanowcu. Proszę wszystkich przybyłych o odpowiednie zachowanie się na terenie Strzelnicy. Chodzi o NIE ORANIE, ostatnio spadło dużo deszczu i teren jest miękki. W sobote będzie czas na :at::at: W niedzielę mamy opuścić teren strzelnicy ok 9-10 ponieważ później będą jakieś zawody Składka w wys ok 20 złote. Dlatego proszę zabrać ze sobą drobne. Proszę aby motocykle przed wyjazdem były potankowane(Orlen w Ciechanowcu np.) Start imprezy Piątek ok 17. Jak coś jest nie jasne pytać. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Aa to pozwalaj pozwalaj,,,,,,,,
|
;) ;)
|
Już widzę oczyma wyobraźni jak w niedzielę o 9 rano kawalkada motocykli w równym szyku odjeżdża z miejsca zlotu ;)
|
Wiesz w razie czego będziemy ruchomym celem:)
|
[QUOTE=Songo;552230]Albo jeszcze prościej ;)
Drogi Songo tu wcale nie chodzi o to żeby było prościej. Niestety ale muszę Ci wymierzyć naganę wzrokowa :D ponieważ złamałeś jedną z najważniejszych zasad rajdu:umowa: Zadnych GPS, fachowych map itp. My tu rękoma i nogami walczymy żeby duch troll adwenczer nie zamarł w narodzie :D |
A to przepraszam, ja być może zawitam i świeżak jestem na tym rajdzie, to już usuwam tą badziewiastą mapę :D
|
I jeszcze jedna ważna sprawa!
W czasie przyjazdu wyjazdu na rajd gdyby ktoś niechcacy spotkał na swej drodze jakiegoś Herosa na lc8:vis: W celu uniknięcia ewentualnych nieprzyjemności oraz zagrożenia zdrowia i życia należy zrobić co następuje: Zatrzymać się na poboczu i pozdrowić go brawami oraz bardzo niskim ukłonem :vis: W żadnym wypadku nie wyprzedzać:dizzy::D |
Miejsce chyba już nam dobrze znane tak coś mnie się zdaje :)
|
Cytat:
"Upalanie trawy jest nielegalne" :) |
1 Załącznik(ów)
|
A czy na imprezie zagra zespół z Ciechanowca?
|
Niestety nie zagra gdyż jest obecnie na koncertowym tourne w Ameryce, tylko nie wiemy której.
|
Emil podobno striptizerkę załatwia ;)
|
Szkoda z tym zespołem, żem myślał że awtograf wezme na świeżą rajdową odświętno kaszuli. Zostaje sriptizetka...dobrze że żony nie budzie w pobliżu.
|
Ktos leci z Lodzi/okolic?
|
z łódzkiego to my tam mamy uśpionych agentów , miłej zabawy
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Emil Ty lepiej Stachu Dżonsa weź to wyszkoli wsiech w jeden księżyc :). Zamiast zespołu z Ciechanowca, bedzie zespół z Juchnowca :D
|
Jak nie zespół z Ciechanowca, to będą chłopaki z Ciechanowa.
Onufry jadę w piątek przez Małkinię ok. 16:30. Jak by co to 601430659. |
Ja to nie wiem czy dzisiaj nie pojadę, aby dobrą miejscówkę znaleźć w hotelu:)
|
Cytat:
|
http://www.meteo.pl/php/meteorogram_...type=2n&id=319 pogoda zamówiona :)
|
Przy obecnym stanie pogody przewagę mają motocykle ciężkie, dla posiadaczy drz czy exc proponuje worek cementu na ogon aby nie zwiało ze ścieżki :)
|
Dozwala się też posadzenie z tyłu betona.
|
Potwierdzam - Duży porywisty wiater boczny.
|
Ciekawe czy będzie replay w odniesieniu do rajdu sprzed roku ;)
|
Jeszcze jedna lekcja i weekend. Jedźta ostrożno. Dziś piątek 13go choć w przesądy nie wierzę. Do zobaczenia za chwilę.
|
Gołąb i Gołębiowa życzą udanej zabawy!!! My ruszamy na Adefała i wypijemy Wasze zdrowie!!!!:)
|
Kowal też życzy miłej zabawy bo odpada iż KAT-KAPUT.
A przy tej pogodzie kto wam po browary będzie jeździł :at: do Ciechanowca ? :) |
Cytat:
zadzwoń , bo nimam numeru puszką oczywiście |
Co tam bolące korzonki, co tam grypa,za godzinę startuje :)do zobaczyska na miejscu.
|
Życzę wszystkim super imprezy, dawajcie foty.
|
slupki wyorane. na trasie ciechanowiec-siemiatycze sa remonty i trzy wahadla z jednym pasem.jadac od ciechanowca od razu za pierwszym wahadlem w lewo. jadac od siemiatycz na trzecim wahadle przy swiatlach w prawo w zwirowke. tam je na winklu krzyż.
|
wierzcie lub nie, korek kolo bialej bylem wskoczylem na kraweznik i lozysko ramy walnelo...stoje na potokowej czekam na lozysko...takze spozniony bede.
|
Nie pisana mi obecność na tegorocznym jesiennym. Najpierw kontuzja, "kłosu" następnego dnia okazało się, że trzeba betonować kostkę. Dzisiaj chciałem podjechać autem, to gość na czołówkę wyjechał i kasacja. Fatum jakie czy co?
|
Ja już w domu, dzięki wszystkim za miłe chwile i do następnego.
|
10 Załącznik(ów)
Kilka fotek
|
Było zajefanie :) tradycji stało sie zadość:
Dzida Trzoda Najebka I ten zapaszek który przywiozłem do domu - jedyny w swoim rodzaju ;) |
Ja na CPNie się zatrzymałem to pies w nogi obwąchiwał i nie dało się odgonić:)
|
1 Załącznik(ów)
Było łał
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:28. |